Laan van Limburg 16 4701 BP Roosendaal

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

Omschrijving:
Op een hoek gesitueerde winkelruimte met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 638,5 m² VVO verdeeld over twee verdiepingen. Begane grondvloer is ca. 34 m² en de eerste verdieping ca. 604,5 m².

Huurgegevens:
Het object is thans in lege staat.

Locatie:
Op een zichtlocatie in het centrum van Roosendaal, naast winkelcentrum De Roselaar. Diverse grote winkelketens hebben zich hier gevestigd. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels met een mix van functies.

Bereikbaarheid:
Het object is door zijn ligging in het centrum van Roosendaal zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
• Op circa 5 à 10 minuten rij-afstand ligt zowel de A58 (Breda/Etten-Leur/ Roosendaal) als de A 17 (Moerdijk/Roosendaal).
• Nabij bus-en treinstation (op loopafstand).
• Door de ligging in het centrum bevinden winkels, restaurants en hotels zich op loopafstand.
• Grenzend aan parkeergarage Roselaar.

Indeling:
Het object bestaat uit een begane grondvloer van circa 34 m² (entree) wat dienst kan doen als ontvangstruimte, receptie-/baliefunctie of kassa unit. Grote trap naar de eerste verdieping met een oppervlakte van circa 604,5 m² VVO. Het betreft een open ruimte met een separaat gedeelte t.b.v. goederenopslag.

Voorzieningen:
Nabij de entree bevindt zich de meterkast en lift (1.760 kg of 23 personen). Op de eerste verdieping bevindt zich een eenvoudige pantry en toilet. Het geheel wordt verwarmd middels een luchtverwarmingsinstallatie. Verder is het geheel voorzien van een alarminstallatie en rolluiken op de begane grondvloer.

Bouwaard:
Onder architectuur gebouwd en opgebouwd uit verschillende materialen waaronder aluminium kozijnen met dubbel glas op de begane grondvloer alsmede een grote glaspartij op de verdieping. Diverse gevelafwerkingen (waaronder boeidelen) d.m.v. Trespa.

Milieu:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Bestemming: Enkelbestemming Centrum-1.
a. detailhandel, niet zijnde een supermarkt;
b. horeca van categorie 1 (a, b en c) van de Staat van horeca-activiteiten;
c. dienstverlening;
d. kantoren, met uitzondering van de gronden met de aanduiding 'kantoren uitgesloten';
e. maatschappelijke voorzieningen:
f. culturele voorzieningen,
g. voorzieningen op het gebied van ontspanning en vermaak,
h. ambachtelijke werkplaatsen voor zover deze vallen in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels als bijlage gevoegde Staat van bedrijfsactiviteiten of daarmee gelijk te stellen ambachtelijke bedrijven;
i. sportvoorzieningen zoals sportscholen en fitnesscentra;
Voor meer informatie wordt verwezen naar de site
-Het object betreft een appartementsrecht. VvE v/h Geb. Roselaar & Laan van Limburg. VvE ledenbijdrage per jaar bedraagt per 2021 € 2.256,23 onbelast. Het totale reservefonds bedraagt thans € 4.010,34.
- Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat.
- Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het registergoed (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het registergoed (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal
bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het registergoed, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het registergoed (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
639 m²
Verkoopvloeroppervlakte
605 m²
Perceel
790 m² (in units vanaf 639 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,98

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van Limburg 16

Prijs op aanvraag Veiling