Dorpsstraat 40 A 5241 ED Rosmalen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

De bedrijfsruimte met winkelbestemming met een prachtige winkelpui op een A1 locatie in het centrum en in het kernwinkelgebied van Rosmalen wordt gesplitst. Hierdoor ontstaan 2 bedrijfsruimte waarvan De unit aan de rechterzijde reeds verhuurd is. De unit aan de linkerzijde is nog beschikbaar en is ca. 125 m² groot.

Locatie
De bedrijfsruimte met winkelbestemming is gelegen op een A1 locatie in het centrum en in het kernwinkelgebied van Rosmalen.
In de directe omgeving zijn de volgende bedrijven gevestigd: Primera, Zeeman, Xan Woman, Etos, van Haren Schoenen, Hans Anders, Pearle Opticiens, Shoeby, Bruna, Rabobank, Jola Mode, VakantieXperts, Benu Apotheek, diverse heren en damesmodezaken en diverse winkels voor de eerste levensbehoeften. Op minder dan 10 meter afstand bevindt zich de Driesprong, een gezellig horeca plein, waar onder andere Grand-Café Brasserie Fleurie en overige horecagelegenheden zijn gevestigd. Ook bevindt zich elke donderdag op de Driesprong een gezellige markt. Daarnaast ligt Op 2 minuten loopafstand een overdekt winkelcentrum.

De bedrijfsruimte is goed bereikbaar met de auto, even als met het openbaar vervoer. Het NS-station bevindt zich op loopafstand (750 meter), Tevens ligt de bedrijfsruimte binnen een straal van 2 km aan de A2 en kruising met de snelweg A59.

Aan de achterzijde van het pand zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, die gereguleerd worden door middel van een blauwe zone. De bedrijfsruimte met winkelbestemming beschikt zelf ook over 1 parkeerplaatsen, De parkeerplaats kan tevens dienst doen voor het laden en lossen en is makkelijk bereikbaar voor leveranciers, dan wel het winkelpersoneel. Tevens zit er aan de voorzijde een groot stuk eigen grond bij waarop de winkelier zijn producten mag stallen.

Tot slot ligt dit pand recht tegenover het nieuw gerealiseerde centrumplan. Er is een winkelacht looproute gecreëerd waarbij deze bedrijfsruimte op het snijpunt ligt van de winkelacht looproute. Kortom het maakt niet uit waar de consument parkeert, want als ze de winkelacht looproute aanhouden komen ze twee keer langs dit winkelpand. Een aantal trekpleisters die recht tegenover het pand liggen zijn maar niet uitgezonderd tot die zich vestigen in het tegenover gelegen centrumplan zijn: Lidl, Jumbo, Hema, Ici Paris, Brainwash, Kruidvat. Daarnaast beschikt deze bedrijfsruimte aan een stuk eigen grond aan de voorzijde, waardoor het mogelijk is om reclame of goederen buiten te stallen voor de winkel.

Opleveringsniveau
Het pand wordt casco opgeleverd aan de nieuwe huurder incl. meterkast met nutsaansluitingen tot de meter, en een toiletaansluiting

Technische gegevens

Huurprijs: op aanvraag
Huurtermijn: 5 + 5 optiejaren + n*5 verlengingsjaren
Aanvaarding: in overleg.
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.
Zekerheidstelling: bankgarantie of waarborgsom van 3 maanden huur incl. BTW.
Frontbreedte: ca. 5 meter.

Vestigingsklimaat
Rosmalen kent een gunstig vestigingsklimaat vanwege een aantal factoren:
Rosmalen groeit qua inwoneraantal sterk de laatste jaren en de prognose is dat deze groei zal aanhouden de komende jaren, mede door de vele nieuwbouw woningen die jaarlijks gerealiseerd worden in De Groote Wielen (woonwijk). De verwachting is dat er in 2022, 4.300 woningen opgeleverd zullen zijn. Daarna wordt het reservegebied van 2.000 woningen ontwikkeld. Momenteel wonen er circa. 35.000 inwoners in Rosmalen.
Om deze groei te ondervangen is er een nieuw centrumplan gebouwd, wat er voor moet zorgen dat het verzorgingsgebied van het centrum van Rosmalen een hoger niveau krijgt evenals een groter bereik. In het nieuwe centrum is tevens ruim voldoende parkeergelegenheden toegevoegd welke allemaal gereguleerd worden door een blauwe zone.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, de plattegronden of maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 40 A

Huurprijs op aanvraag