Dorpsstraat 53 5241 EA Rosmalen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte maakt deel uit van het hoofdwinkelgebied van Rosmalen en ligt aan het sfeervolle horecaplein. In de directe nabijheid bevindt zich een grote variatie aan horecaformules, die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant 't Vosje, Eetcafé de Likkepot en Bottles. De ligging aan de doorgang naar het in 2018 opgeleverde hernieuwde centrum van Rosmalen maakt dat er veel consumenten dit pand passeren. Het 'nieuwe' centrum voorziet in formules zoals Jumbo, Hema, Primera, Only for Men en tal van andere bekende namen.

Object
Onderhavig winkelpand bestaat uit een begane grond van circa 110 m², met twee bovengelegen verdiepingen, waar een appartement is gesitueerd. Deze bedrijfsgebonden ruime en nette bovenwoning is inpandig bereikbaar (geen eigen opgang) en kan, indien gewenst, worden mee-gehuurd. Het appartement bevindt zich in een keurige staat en is voorzien van een keuken, badkamer en ruime slaapkamer.

Tevens is het object voorzien van een achtergelegen tuin, die vanuit de serre of via het achterliggende parkeerterrein te bereiken is. Op dit parkeerterrein is tevens een parkeerplaats aanwezig die bij de onroerende zaak behoort.

Opleveringsniveau
Verhuurder verhuurt het casco, waarbij het opleveringsniveau in overleg wordt bepaald.

Parkeren
Zowel aan de Hoogstraat als aan de Raadhuisstraat zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig (blauwe zone). Achter de Vreeburgpassage en achter de toekomstige centrumontwikkeling is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid (eveneens blauwe zone).

Bestemming
Onderhavige onroerende zaak valt onder het bestemmingsplan ''Rosmalen Centrum (2012-12-18)''. Hierin staat vermeld dat een bepaalde mate van horeca en detailhandel is toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
210 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
183 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 53

Huurprijs op aanvraag