De Driesprong 5 5241 TJ Rosmalen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ADRES
De Driesprong 5 te Rosmalen

OBJECT
Winkelruimte

LIGGING
Midden in de dorpskern en kernwinkelgebied van Rosmalen is op deze A1 locatie een winkelruimte te huur. Door de ligging aan de Driesprong , bevindt het winkelpand zich midden in het gezellige centrum van Rosmalen. In de directe nabijheid vindt u onder andere Primera, Zeeman, Xan Woman, Intertoys, Etos, Kruidvat, Jumbo, Lidl, Bruna, Van Haren Schoenen, Brainwash, Hema, Apotheek Walschot en ICI Paris XL. Daarnaast zijn er diverse heren en damesmodezaken en diverse winkels voor de eerste levensbehoeften.

De Driesprong is tevens een gezellig horecaplein, waar onder andere Grand-Café Brasserie Fleurie en diverse andere horecagelegenheden zijn gevestigd. Ook is er elke donderdag op de Driesprong een gezellige warenmarkt.

VestigingsklimaatRosmalen kent een gunstig vestigingsklimaat vanwege een aantal factoren:Rosmalen groeit qua inwoneraantal sterk de laatste jaren en de prognose is dat deze groei zal aanhouden de komende jaren, mede door de vele nieuwbouw woningen die jaarlijks gerealiseerd worden in De Groote Wielen (woonwijk). De verwachting is dat er in 2022, 4.300 woningen opgeleverd zullen zijn. Daarna wordt het reservegebied van 2.000 woningen ontwikkeld. Momenteel wonen er circa. 35.000 inwoners in Rosmalen. Aansluitend bij deze groei is het nieuwe centrumplan gerealiseerd. In het nieuwe centrum is tevens ruim voldoende gratis parkeergelegenheden (blauwe zone).

FRONTBREEDTE
Ca 8 meter

OPPERVLAKTE
Ca 61 m² b.g.

JAARHUUR
op aanvraag

HUURTERMIJN
5 jaar + n x 5 verlengingsjaren

OPLEVERING
Op korte termijn mogelijk

BTW
BTW belaste verhuur

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum

HUURCONTRACT
ROZ model 2012

GARANTIE
Borgsom van 3 maanden huur + BTW

BESTEMMING
Winkelruimte ex art 7:290 BW e.v.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco inclusief: -meterkast met de nutsaansluitingen water en elektra -bestaande kozijnen en winkelpui waaronder een elektrische toegangsdeur

Verder worden volgende zaken om niet overgedragen aan huurder -aanwezige toilet met kleine pantry -bestaande rolluiken -bestaande elektrische verwarming en airco installatie Alle overige door de vorige huurder achtergelaten winkelafbouw elementen en installaties worden om niet overgedragen aan huurder.

Onderhoud en vervanging van alle zaken boven het casco gehuurde evenals het onderhoud van de elektrische toegangsdeur zijn voor risico en rekeningen van huurder.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring verhuurder

OVERIGE VOORWAARDEN
Huurder dient zelf een glasverzekering af te sluiten Huurder is zelf verantwoordelijk voor de vergunningaanvraag van gevelreclame welke vooraf aan verhuurder ter goedkeuring dient te worden voorgelegd.

COURTAGE
Voor de goede orde bevestigen wij dat wij dit pand in portefeuille hebben. In het geval dat een huurtransactie tot stand komt brengen wij u derhalve geen courtage in rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0411-768000

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
61 m²
Verkoopvloeroppervlakte
61 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Driesprong 5

Huurprijs op aanvraag