Nieuwe Binnenweg 575 581 3023 EP Rotterdam

€ 4.750 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden Rotterdam- Delfshaven

Unieke horecagelegenheid te huur van 358 m2 BVO met groot terras, gelegen op een zichtlocatie aan de Aelbrechtskade. De ruimte is geheel casco en qua afwerking dient huurder derhalve te kunnen investeren in een volledige afbouw, bestaande uit wand-plafond, vloerafwerking, toiletgroepen, een keuken en alle installaties vanaf de meterkast.

Verhuurder hecht groot belang aan een afgewogen branchering. Alle kandidaten dienen derhalve een businessplan te overleggen waarbij naast de financiële paragraaf ook de functie van belang is. Verhuurder sluit op voorhand verhuur aan partycentra en shisha-lounges uit. En heeft een sterke voorkeur voor zogenaamde daghoreca en restaurantfunctie.

Bereikbaarheid:
Metrostation Delfshaven is op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar.
De snelweg ring Rotterdam Noord A-20 en A-13 is gemakkelijk en snel bereikbaar. Daarnaast is de ring zuid A16 via het Maastunneltracé richting Rotterdam Zuid eenvoudig te bereiken.
Centraal station Rotterdam is zowel per metro als per tram gemakkelijk binnen 15 minuten bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse openbare (betaald) parkeerplaatsen gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €4.750,00 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
De huurtermijn bij aanvang is 5 jaar. Hierna met 5 jaar verlengd.

Service kosten
- Ontstoppingsverzekering : € 10,00 per maand
- Glasverzekering: € 20,00 per maand
- Administratiekosten eenmalig : € 95,00

Bestemming pand:
Horecaruimte met terras

Waarborgsom
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Overig
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.
Huurovereenkomst: De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.750 per maand
Servicekosten
€ 30 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
337 m²
Verkoopvloeroppervlakte
337 m²
Breedte gevel
27,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Binnenweg 575 581

€ 4.750 /mnd