Nieuwe Binnenweg 44 3015 BA Rotterdam

€ 2.149 /mnd

Omschrijving

Goed gesitueerde winkelruimte met een vloeroppervlakte van circa 103 m² op de begane grond en circa 57 m² in het souterrain in het centrum van Rotterdam. Er is bovengemiddeld veel daglichttoetreding door de aanwezigheid van ramen aan zowel de voorzijde als de achterzijde. Het geheel is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en goed bereikbaar met de auto. Uniek is de aanwezigheid van één eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein aan de achterzijde.

Algemeen:
De Nieuwe Binnenweg is een mooi voorbeeld van de diversiteit van Rotterdam. De entree van de Nieuwe Binnenweg is sinds 2007 geheel gerenoveerd. De Nieuwe Binnenweg is de langste winkelstraat van Nederland welke de binnenstad met het historische Delfshaven verbindt. Het karakter van de Nieuwe Binnenweg is een boeiende mengeling van ‘gewone’ buurtwinkels, trendy lifestyle winkels, muziekhandels, goede en gevarieerde horeca en podia.

Oppervlakte:
Het betreft 103 m² winkelruimte op de begane grond alsmede 57 m² in het souterrain. Het souterrain is op ruime stahoogte. De frontbreedte bedraagt ca. 6,45 meter.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Rotterdam en goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De tramhalte stopt voor de deur en metrostations Eendrachtsplein en Beurs bevinden zich op korte loopafstand.

Parkeren:
Een eigen parkeerplaats gelegen aan de achterzijde op afgesloten terrein. Deze parkeerplaats is alleen overdag te gebruiken. Daarbij is er voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Huurtermijn:
5 jaar en 5 optiejaren. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurprijs:
€ 2.149,- per maand, exclusief servicekosten. Er is geen BTW van toepassing. Deze huurprijs is inclusief de parkeerplaats.

Opleveringstermijn:
In overleg.

Voorschotbijdrage servicekosten:
Er is een bedrag van € 70,- excl. BTW per maand verschuldigd als voorschot voor de servicekosten. In dit bedrag zit o.a. de verlichting algemene ruimte, de toegangspoort tot het achterterrein en de verwarming. De levering van elektra en water dient door de huurder aangevraagd te worden.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.149 per maand
Servicekosten
€ 70 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Binnenweg 44

€ 2.149 /mnd