Spinozaweg 403 3076 ET Rotterdam

€ 2.435 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Ruime, nette, zeer gunstig gelegen winkelruimte van ca. 230 m² gesitueerd op een echte zichtlocatie aan de Spinozaweg te Rotterdam. De Spinozaweg is één van de belangrijkste wegen door Lombardijen. De ruimte is verdeeld over ca. 118 m² winkelruimte op de begane grond en 112 m² kelderruimte, is voorheen gehuurd door Opticien Kop Jansen en bevindt zich in de winkelstrip waarin o.a. het Kruidvat en Domino's Pizza gevestigd zijn. Aan de achterzijde van het object ligt de Bollandstraat gelegen die laden en lossen mogelijk maakt.

BEREIKBAARHEID
De Spinozaweg 403 te Rotterdam is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Met de auto heeft u een zeer goede ontsluiting, op korte afstand van de Brienenoord brug A16, alsook richting het Vaanplein voor Rotterdam Zuid-Centrum. Tevens is deze locatie uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer. Zowel een bushalte, als een tramhalte bevinden zich op circa vijf minuten loopafstand. Er zijn mogelijkheden tot gratis parkeren op de openbare weg.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 230 m².
- 118 m² op begane grond;
- 112 m² kelderruimte.

VOORZIENINGEN
- elektra aansluitingen tot aan de meterkast.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de winkelruimte bedraagt EUR. 2.435,-- per maand. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg te bepalen.

OPLEVERING
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Spinozaweg 403" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.435 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m²
Verkoopvloeroppervlakte
230 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spinozaweg 403

€ 2.435 /mnd