Pompenburg 634-642 3011 AX Rotterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Voor verhuur bieden wij aan 3 winkelruimten gelegen in Rotterdam Centrum op een zichtlocatie aan het Pompenburg.
Wij zoeken voor deze locatie een mix van vooruitstrevende, creatieve en maatschappelijk betrokken ondernemers die iets willen toevoegen op deze locatie.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het hart van het Rotterdamse centrum met uitzicht op de in Nederland wereldberoemde Hofpleinfontein. De Coolsingel en Rotterdam Central District bevinden zich om de hoek. Per openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, zowel metrostation Stadhuis als Centraal Station Rotterdam bevinden zich op loopafstand. Daarnaast stoppen tram en bus letterlijk recht voor de deur. Verder uitstekende bereikbaarheid met de fiets en voor de auto zijn meerdere parkeergarages in de omgeving te vinden.

BESTEMMING
De locatie valt binnen het bestemmingsplan 'Lijnbaankwartier-Coolsingel' (vastgesteld d.d. 18-02-2016) en is bestemd voor detailhandel en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zorgfuncties en cultuur.

OPPERVLAKTE
Pompenburg 634 ca. 84 m²
Pompenburg 638 ca. 40 m² VERHUURD
Pompenburg 642 ca. 84 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, er wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURPRIJS
Pompenburg 634: EUR 16.800,- per jaar
Pompenburg 638: VERHUURD
Pompenburg 642: EUR 16.800, - per jaar

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en eventuele servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 9.000 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
84 m² (in units vanaf 40 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
84 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pompenburg 634-642

€ 225 /m²/jaar