Peppelweg 105 a 3053 GG Rotterdam

€ 2.625 /mnd

Omschrijving

POPULAIRE WINKELSTRAAT MET GRATIS PARKEREN
De Peppelweg is nog één van de weinige winkelstraten in Rotterdam waar je GRATIS kan parkeren om je boodschappen te doen. De winkelstraat heeft naast de bekende formules als Hema, Etos, Zeeman, Gall&Gall en Domino's pizza ook nog mooie zelfstandeige winkeliers met tal van kwaliteitsproducten.

INDELING
De begane grond is ca. 90 m² groot en ingedeeld voor het gebruik als bijvoorbeeld uitzendbureau, hypotheekadviseur of verzekeraar. Natuurlijk kan het ook gebruikt worden als winkelruimte of bijvoorbeeld koffiebar. Onder de winkel is nog een goed bruikbare opslag van ca. 42 m².

BEREIKBAARHEID
De winkel is goed bereikbaar met de auto, in de omgeving kunt u GRATIS parkeren. Met het openbaar vervoer is de winkel bereikbaar met tramplein 25 en buslijn 35, halte Peppelweg.

OPLEVRINGSNIVEAU
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

AANVAARDING
In overleg

Huurprijs: € 2.625,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: voor servicekosten zijn nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Peppelweg 105A te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.625 per maand
Aangeboden sinds
17 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
132 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
4,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peppelweg 105 a

€ 2.625 /mnd