Jonker Fransstraat 116 a 3031 AX Rotterdam

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Te huur in Rotterdam Centrum : Fraaie winkel/praktijkruimte/kantoorruimte van ca. 180 m² verdeeld over ca. 87 m² op de begane grond en een droge, bruikbare en beloopbare kelder van 77 m². Direct naast deze winkel zijn o.a. diverse speciaalzaken zoals: speelgoedwinkel, eetgelegenheden, fietsenwinkel en beauty salon. De tram rijdt voor de deur en het is betaald parkeren. Het geheel wordt casco geleverd en is per direct beschikbaar.

Voor een duidelijke indeling verwijzen wij u naar de plattegrond. De kelder is een grote rechthokige ruimte onder bijna het gehele oppervlak van de winkel.

Indeling:
Entree tot de winkelruimte van ca. 66 m² met een toilet en berging. Aansluitend een magazijn van 21 m² welke eenvoudig bij de winkel gevoegd kan worden. Aan de achterzijde bevind zich een pantry en de trap naar de kelder van 77 m².

Oplevering:
- fraaie pui vzv nieuwe rolluiken met veel lichtinval voor de winkel
- wit afgewerkte wanden, systeemplafond laminaatvloer
- pantry
- toilet
- centrale verwarming
- deur naar achtergelegen steeg voor bevoorrading

Parkeervoorziening:
Betaald parkeren voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid:
De Jonker Fransstraat is één van de toegangswegen vanuit het Oude Noorden richting het Rotterdam Centrum. In de straat zijn diverse specialistische detailzaken te vinden, traiteur, kleine gym etc etc. De tram rijdt voor de deur en het is betaald parkeren in de omgeving. Een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam, de Meent, ligt aan de overkant van de kruising.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

Aanvaarding:
Per direct

Servicekosten:
Niet van toepassing, het object beschikt over eigen meters.

Huurprijs:
€ 1.650,00 per per maand, exclusief omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 3 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Afhankelijk van het gebruik zal of een huurovereenkomst bedrijfsruimte ofwel een huurovereenkomst winkelruimte worden opgesteld conform het ROZ model

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Jonker Fransstraat 116a te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
12 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
6,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jonker Fransstraat 116 a

€ 1.650 /mnd