• Onder bod

Rodenrijselaan 40 C 3037 XG Rotterdam

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

Deze winkelruimte van ca. 66 m² is gelegen op de hoek van de kruising met de Bergweg en de Zwart Janstraat. De winkel maakt onderdeel uit van een winkelstrip met o.a. een snackbar, trimsalon en antiquariaat. Deze locatie leent zich prima voor een speciaalzaak, praktijkruimte, salon of dienstverlening. Horeca is NIET toegestaan.

Omschrijving:
Verkoopruimte ca. 58 m²
- brede pui
- systeemplafond
- pantry
- toilet
- deur naar achtergelegen brandgang

Parkeervoorziening:
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabijheid van de winkel. ER bevind zich een laden en lossen parkeervak recht voor de deur.

Locatie/bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in het Liskwartier nabij Rotterdam-Centrum. Er zijn diverse winkels in deze strip gevestigd zoals een trimsalon, boekwinkel, snackbar etc. Afrit Rotterdam-Centrum is binnen enkele minuten bereikbaar en de tramhalte bevind zich op steenworpafstand.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

Aanvaarding:
Per direct

Huurprijs:
€ 1.350,00 per per maand, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Overige:
Horeca is volgens het bestemmingsplan NIET toegestaan op deze locatie.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 3 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), 17 september model 2012 winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van
artikel 7 : 290 BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Rodenrijselaan 40 C
3037 XG ROTTERDAM. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
66 m²
Verkoopvloeroppervlakte
58 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rodenrijselaan 40 C

€ 1.350 /mnd