Lijnbaan 31-33 3012 EK Rotterdam

€ 210 /m²/jaar

Omschrijving

Circa 334 m² representatieve winkel-/commerciële winkelruimte alsmede circa 316 m² kelderruimte. De winkel is uitstekend gelegen op de hoek van de Lijnbaan / Weena Zuid en maakt onderdeel uit van het gerenoveerde gebouw “The Core” bestaande uit diverse winkelunits, kantoorruimte en een parkeergarage.

De Lijnbaan is de meest bekende en drukst bezochte autovrije winkelstraat in het centrum van Rotterdam, gelegen tussen het Central Business District Weena en de Westblaak.

De Lijnbaan, sinds 2010 een Rijksmonument, is ontworpen door het Rotterdamse bureau Vd Broek en Bakema en is in 1953 geopend als eerste autovrije winkelgebied van Europa. In het kloppende winkelhart van de stad is het zeven dagen per week een drukte van jewelste. Op de Lijnbaan en in de Beurstraverse vind je alle grote en bekende (internationale) winkelketens bij elkaar. De winkel is gelegen in het winkel-/wandelgebied richting Rotterdam CS. Het vernieuwde centraal station Rotterdam bevindt zich op 3 minuten lopen.

Het gebouw is eind 2018 gerenoveerd.

Parkeren
Dit object beschikt over een parkeergarage welke wordt geëxploiteerd door Q-park. Huurder dient contractafspraken te maken met derde partij (Q-park). Momenteel is er nog beschikbaarheid om extra parkeerplaatsen te huren in voornoemde garage alsmede in de onder het Kruisplein gelegen parkeergarage.

Locatiegegevens.
Per auto
Per auto is 'The Core' goed bereikbaar. Vanaf de ring Rotterdam-Noord is onderhavig gebouw bereikbaar via de Schiekade en de Maastunneltraverse. Rotterdam The Hague Airport ligt op 15 autominuten afstand.

Per OV
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station, knooppunt van trein-, metro-, tram- en busverbindingen, ligt op nog geen 3 minuten loopafstand. Het centraal station van Rotterdam en het gebied in de directe omgeving is grootschalig integraal vernieuwd.

Voorzieningen.
De commerciële ruimte op de begane grond wordt opgeleverd in nader te bepalen en overeen te komen casco staat, minimaal voorzien van:

- verlichtingsarmaturen*;
- airco*;
- aanwezige vloerafwerking*;
- pantry*;
- dubbel toilet*;
- laad en los mogelijkheid achterzijde.

de met een * aangegeven inrichtingselementen behoren niet tot het gehuurde en kunnen om niet worden overgenomen van voorgaande huurder.

Voorschot servicekosten
€ n.o.t.k. bedrag per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. ten behoeve van verwarming, koeling, onderhoud technische installaties, exclusief schoonhouden gehuurde ruimte. Ruimte beschikt over een eigen aansluiting elektra, huurder dient hiervoor een leveringscontract aan te gaan met leverancier.

Huurprijs
Commerciële ruimte:
€210,-- per m2 v.v.o. per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde b.t.w. en servicekosten.

Indien de b.t.w. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen.
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
650 m²
Verkoopvloeroppervlakte
650 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lijnbaan 31-33

€ 210 /m²/jaar