Lijnbaan 31-33 3012 EK Rotterdam

€ 170 /m²/jaar

Omschrijving

Lijnbaan 31-33 betreft een commerciële ruimte van 650 m² v.v.o. verdeeld in circa 334 m² representatieve winkel-/commerciële winkelruimte op de begane grond alsmede circa 316 m² kelderruimte. De winkel is uitstekend gelegen op de hoek van de Lijnbaan / Weena Zuid en maakt onderdeel uit van het gerenoveerde gebouw “The Core” bestaande uit diverse winkelunits, kantoorruimte en een parkeergarage.

De commerciële ruimte wordt in huidige casco gerenoveerde staat opgeleverd voorzien van strakke wanden en kolommen en hoog bouwkundig plafond. Toilet en pantry zijn aanwezig.

De Lijnbaan is de meest bekende en drukst bezochte autovrije winkelstraat in het centrum van Rotterdam, gelegen tussen het Central Business District Weena en de Westblaak. De Lijnbaan, sinds 2010 een Rijksmonument, is ontworpen door het Rotterdamse bureau Vd Broek en Bakema en is in 1953 geopend als eerste autovrije winkelgebied van Europa. In het kloppende winkelhart van de stad is het zeven dagen per week een drukte van jewelste. Op de Lijnbaan en in de Beurstraverse vind je alle grote en bekende (internationale) winkelketens bij elkaar. De winkel is gelegen in het winkel-/wandelgebied richting Rotterdam CS. Het vernieuwde centraal station Rotterdam bevindt zich op 3 minuten lopen.

Het gebouw The Core is eind 2018 gerenoveerd en in 2019/2020 voorzien van een geheel nieuwe glazen luifel met verlichting en mogelijkheden voor naamsaanduiding.

Parkeren
Dit object beschikt over de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in de parkeergarage Weena welke wordt geëxploiteerd door Q-park. Huurder dient contractafspraken te maken met derde partij (Q-park). Momenteel is er ook nog beschikbaarheid om extra parkeerplaatsen te huren in voornoemde garage alsmede in de onder het Kruisplein gelegen parkeergarage.

Locatiegegevens.
Per auto
Per auto is 'The Core' goed bereikbaar. Vanaf de ring Rotterdam-Noord is onderhavig gebouw bereikbaar via de Schiekade en de Maastunneltraverse. Rotterdam The Hague Airport ligt op 15 autominuten afstand.

Per OV
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station, knooppunt van trein-, metro-, tram- en busverbindingen, ligt op nog geen 3 minuten loopafstand. Het centraal station van Rotterdam en het gebied in de directe omgeving is grootschalig integraal vernieuwd.

Voorzieningen.
De commerciële ruimte op de begane grond wordt opgeleverd gerenoveerde casco staat met enkele verlichtingsarmaturen, pantry voorziening en dubbel toilet. Tevens zijn er nog enkele rolluiken aanwezig.
Laad en los mogelijkheden zijn er aan de achterzijde van de ruimte.

Voorschot servicekosten
€ n.o.t.k. bedrag per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w., ten behoeve van verwarming, koeling, onderhoud technische installaties, exclusief schoonhouden gehuurde ruimte. Ruimte beschikt over een eigen aansluiting elektra, huurder dient hiervoor een leveringscontract aan te gaan met leverancier.

Huurprijs
Commerciële ruimte:
€170,-- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde b.t.w. en servicekosten.
[€ 9.208,33 per maand exclusief b.t.w.]

Energielabel
Het gebouw "The Core" beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen.
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 170 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
650 m²
Verkoopvloeroppervlakte
650 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.