Keizerswaard 119 3078 AL Rotterdam

€ 135.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Op goede locatie gelegen hoekwinkelruimte in het winkelcentrum Keizerswaard te Rotterdam-IJsselmonde, welk winkelcentrum met meer dan 80 winkels de primaire winkelvoorziening is voor de deelgemeente IJsselmonde. Het onderhavige object bevindt zich direct naast een entree alsmede op een zichtlocatie aan de Groeninx van Zoelenlaan. In de directe nabijheid zijn o.a. Kippie, Het Huis-Eye Wish Opticiens, de nieuwe locatie van Hans Anders, Intertoys en Kruidvat gevestigd. Voorts huisvest het winkelcentrum eveneens o.a. Hema, Specsavers, SNS, Action, Albert Heijn, Gall&Gall, Blokker, Jumbo, Van Haren, Dirk van den Broek, Etos, Scapino, D-reizen, Trekpleister, Lucardi, Duifhuizen, Wibra, Holland & Barrett, Tui, Op=Op Voordeelshop, Nelson Schoenen, Handyman, Miller & Monroe, Zeeman, MS Mode alsmede diverse lokale ondernemers.

De bereikbaarheid middels eigen alsmede openbaar vervoer is zeer goed, o.a. vanwege de ligging aan de Groeninx van Zoelenlaan, wat één van de doorgaande routes is van Rotterdam-IJsselmonde en eveneens de verbinding vormt met de A16 en A15. Voorts bevinden er zich diverse bushaltes voor de deur en is er recentelijk een tramlijn langs het winkelcentrum aangelegd. Het winkelcentrum beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid op het parkeerdek, in de parkeergarage Hart van IJsselmonde alsmede rondom het winkelcentrum (betaald). Het parkeertarief voor het parkeerdek alsmede voor de parkeergarage bedraagt slechts € 0,50 cent voor de eerste 1½ uur!!

Voorts gaat het winkelcentrum Keizerswaard dit jaar gerenoveerd worden en verkrijgt het een eigentijdse uitstraling door een complete facelift.

Indeling:
Begane grond ca. 397 m² BVO
1e verdieping ca. 333 m² BVO

Huurprijs:
€ 135.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- en promotiekosten:
€ 12.932,82 per jaar, exclusief B.T.W.

Deelverhuur (begane grond of 1e verdieping) behoort eventueel en onder nader overeen te komen voorwaarden tot de mogelijkheden

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage service- en promotiekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De eventueel in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden gedurende de huurperiode(n) om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijzonderheden:
1. Verhuur van het onderhavige object geschiedt onder expliciet voorbehoud definitieve goedkeuring van de directie van verhuurder/eigenaresse;
2. Huurder is gedurende de huurperiode(n) verplicht om lid te zijn van de winkeliersvereniging en dient zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement van het winkelcentrum Keizerswaard.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135.000 per jaar
Servicekosten
€ 12.933 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
730 m² (in units vanaf 333 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
730 m²
Breedte gevel
19 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerswaard 119

€ 135.000 /jr