Nieuwe Binnenweg 257 B 3021 GD Rotterdam

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 143 m² winkelruimte, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 257 B te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. Horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk.

De Nieuwe Binnenweg heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een winkelgebied met een mix van diverse ondernemingen waaronder gespecialiseerde bakkerijen, kunst en cultuur en speciaalzaken.

Ligging en bereikbaarheid:
Dit pand is gelegen op de Nieuwe Binnenweg, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. De Nieuwe Binnenweg met een diversiteit aan bijzondere winkels en horecagelegenheden vormt de directe toegang tot het winkelhart van Rotterdam.
De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet en hoofddoorvoerwegen. De tramhalte van lijn 4 bevindt zich voor de deur. Metrostation Dijkzigt en Coolhaven bevinden zich op loopafstand.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 143 m² winkelruimte op de begane grond beschikbaar.

Huurprijs:
€ 2.250,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Datum van oplevering:
Per direct beschikbaar.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, versie 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.650 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Oppervlakte
143 m²
Verkoopvloeroppervlakte
143 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Binnenweg 257 B

€ 2.250 /mnd