Oude Watering 252 3077 RD Rotterdam

€ 2.600 /mnd

Omschrijving

Betreft:
Diverse winkelunits in Winkelcentrum Beverwaard. Winkelcentrum Beverwaard is het kloppend hart van de Rotterdamse wijk Beverwaard. In het in 2006 volledig gerenoveerde winkelcentrum zijn meer dan 20 winkels gevestigd waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, daarnaast zijn er diverse speciaal zaken gevestigd zoals modezaken en een opticien en ook zijn er diverse horeca gelegenheden. Onder andere de Zeeman, Kruidvat en de Supermarkt Hoogvliet zijn hier gevestigd.

De centrale ligging van het centrum maakt het winkelcentrum bij uitstek geschikt voor (wijk)activiteiten zoals twee maal per jaar een braderie, een tuinmarkt en diverse kinderactiviteiten die door verenigingen en stichtingen uit de wijk worden georganiseerd.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid middels eigen alsmede openbaar vervoer is zeer goed, wegens de ligging dicht bij afslag IJsselmonde. Hierna volgt u de borden tot aan de Beverwaardseweg. De tram 23 richting Beverwaard stopt bij halte Beverwaard en voorziet hiermee het winkelcentrum van een uitstekende ov-verbinding.

Tevens biedt het winkelcentrum ruime (gratis) parkeermogelijkheden.

Adres / Oppervlakte:
Oude Watering 252 : ca. 188 m²

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan Beverwaard, onherroepelijk per 02-02-2017, luidt de bestemming ‘Gemengd - 3. Dit houdt in dat op de begane grond winkels, niet geluidsgevoelige maatschappelijke voorzieningen, praktijkruimten alsmede een beperkt aantal horecavestigingen is toegestaan. Wij verzoeken geïnteresseerde om hieromtrent contact op te nemen met de gemeente Rotterdam.

Kenmerken & voorzieningen
De objecten worden in casco staat verhuurd, eventuele aanwezige inrichtingscomponenten worden eenmalig in de huidige staat ter beschikking gesteld aan huurder.

Huurprijs
Oude Watering 252 : € 2.600,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 2,-- per m2 per jaar (exclusief BTW) als voorschotbedrag voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurperiode is bespreekbaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.
Winkeliersvereniging
Huurder verplicht zich toe te treden als lid van de winkeliersvereniging, alsmede daarvan lid te blijven, zulks gedurende de gehele looptijd, inclusief eventuele verlenging van de huurovereenkomst. De periodiek verschuldigde bijdragen uit hoofde van bedoeld lidmaatschap zullen eveneens door huurder rechtstreeks worden voldaan aan de winkeliersvereniging. Tevens verplicht huurder zich naar verhouding bij te dragen in het door deze vereniging jaarlijks vast te stellen promotiebudget. Inning van deze bijdrage geschiedt via de verhuurder. De periodiek verschuldigde bijdragen uit hoofde van bedoeld lidmaatschap bedraagt op dit moment € 7,80 per m2 exclusief BTW per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurovereenkomst
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).

Aanvaarding
In overleg, mogelijkheden per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.600 per maand
Servicekosten
€ 2 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
188 m²
Verkoopvloeroppervlakte
188 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Watering 252

€ 2.600 /mnd