Mariniersweg 10 3011 NN Rotterdam

€ 79.500 /jr

Omschrijving

Voor verhuur hebben wij beschikbaar een representatieve en volledig gerenoveerde winkelruimte van in totaal ca. 392 m² (ca. 253 m² begane grond en ca. 139 m² kelderruimte). De winkelruimte is gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam direct naast horecagelegenheid De Gele Kanarie en nabij de winkelgebieden Meent, Hoogstraat, Pannekoekstraat, Lijnbaan en de Coolsingel. Aan de overzijde van de winkelruimte is de Groene Passage gelegen, een winkelcentrum waar “greenminded” winkels zijn gevestigd. Op de Mariniersweg zijn onder andere Auping, Plantastic, Workoutclub en O’pazzo gevestigd.

Locatie:
De Mariniersweg is de verbindingsweg tussen de Goudsesingel en de Blaak/Burgemeester van Walsumweg. Nabij de Mariniersweg is de winkelstraat Meent, Pannekoekstraat en Hoogstraat gelegen.

Bereikbaarheid:
Auto:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. NS-station Blaak
alsmede de haltes van diverse bus- en tramlijnen zijn op loopafstand van de winkelruimte gelegen.

Oppervlakten:
- Begane grond: ca. 253 m²
- Kelder: ca. 139 m²
Totaal: 392 m²

Aanvullende informatie:
De Mariniersweg is gelegen in het Hoogkwartier. Het Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg. Het Hoogkwartier is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam.
De Hoogstraat is de centrale straat binnen de buurt Hoogkwartier. De naam Hoogkwartier is
afgeleid van deze straat. Het is een jonge naam, die voortgekomen is uit de recente behoefte om meer aandacht voor de buurt te genereren.

Parkeren:
Betaald parkeren kan op de openbare weg rondom de winkelruimte.

Opleveringsniveau:
In de huidige gerenoveerde staat, er wordt uisluitend casco verhuurd.

Onder andere voorzien van:
- Toiletvoorziening
- Expeditieuitgang
- Vlakke wanden
- Dekvloer klaar voor verdere afwerking

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt €79.500,– per jaar, te vermeerderen met BTW.

Betaling:
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Voorschot servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle noodzakelijke leveringen en diensten.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal
gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden
geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 79.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 69.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
392 m²
Verkoopvloeroppervlakte
253 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,13

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mariniersweg 10

€ 79.500 /jr