• Onder optie

Zwart Janstraat 34 A 3035 AT Rotterdam

€ 1.900 /mnd

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een nette winkelruimte aan de Zwart Janstraat 34A in Rotterdam. Het object is in nette staat en direct te betrekken.

Ligging
De Zwart Janstraat maakt onderdeel uit van Het Oude Noorden. Een stadsdeel met zeer diverse bouwstijlen. Het meest opvallend zijn de stijlen van rond 1900 en die van de stadsvernieuwing in de jaren tachtig van de 20e eeuw. De wijk is compact gebouwd met een hoog aantal inwoners per vierkante kilometer. In de tot Noorderboulevard ‘omgedoopte’ Noordmolenstraat en Zwart Janstraat en de aanliggende Zwaanshals bevinden zich veel winkels. De winkelstraat kenmerkt zich door een mix van lokale retailers met diverse ketens zoals bijvoorbeeld Chateautjes, Haarimport, Kruidvat, ICI Paris XL, Pearle, McDonalds, Coop Vandaag, Specsavers, Trekpleister, T-mobile, Bakkerij Van der Breggen, Van Haren Schoenen, Subway, ING Bank en de Etos.

Indeling
Ca. 87 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam, Sectie X, nr. 262

Bereikbaarheid
De Zwart Janstraat is per auto uitstekend bereikbaar; vanaf het Noordplein bereikt u deze éénrichtingstraat via de Noordmolenstraat. Ook vanaf de snelweg bereikt u de Zwart Janstraat eenvoudig via de Bergweg. Hiervoor neemt u afslag 15 Crooswijk en daarna rijdt u via de Bergweg in ca. 5 minuten naar de Noordmolenstraat.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De tram- en bushalte aan de Jonker Fransstraat en de Linker Rottekade bevinden zich aan de andere kant van het Noordplein op nog geen 200 meter afstand van deze unit, ideaal gelegen op steenworp afstand van de Noordmolenstraat en de Zwart Janstraat.

Parkeren
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen in de wijk.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de alsdan aanwezige staat met navolgende voorzieningen:
- Toilet;
- Pantry;
- CV ketel (warm water);
- airco (koeling en verwarming);
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Pui met glas;
- Rolluik aan binnenzijde van de pui.

De in het gehuurde aanwezige voorzieningen/installaties worden gedurende de huurperiode om niet ter beschikking gesteld. Deze voorzieningen/installaties behoren niet tot het gehuurde, derhalve heeft eigenaar hierover geen onderhouds, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijkomende kosten / servicekosten
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op de website ‘ruimtelijkeplannen.nl’.

Artikel 5 Detailhandel
5.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Detailhandel' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
b. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. woningen, uitsluitend op de verdieping(en);
d. ter plaatse van de aanduiding 'horeca', is op de begane grond horeca toegestaan;
e. voorzieningen behorend bij bovengenoemde functies, opslag- en administratieruimten, groen,ontsluitingswegen en paden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Datum van oplevering
Het object is per direct beschikbaar, doch in overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

BIZ bijdrage
Het gehuurde bevindt zich in een Bedrijfsinvesteringszone (BIZ). Dit heeft tot gevolg dat er een bestemmingsbelasting geldt. De BIZ-bijdrage is een bestemmingsbelasting die op verzoek van ondernemers wordt geheven om met de opbrengst activiteiten in de openbare ruimte en op internet van en voor deze ondernemers te realiseren.

De BIZ-bijdrage komt voor rekening van huurder.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte aan de Zwart Janstraat 34A te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.900 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1887

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwart Janstraat 34 A

€ 1.900 /mnd