Nieuwe Binnenweg 306 3021 GT Rotterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Betreft:
Het betreft een nette winkelruimte van in totaal circa 100 m2 waarbij het splitsen van de winkel tot de mogelijkheden behoort. De ruimten bevinden zich in een renovatietraject en worden met een industriële uitstraling opgeleverd. Totaal circa 100 m2 winkelruimte aan de Nieuwe Binnenweg 306 te (3021 GT) Rotterdam. De winkelruimten zijn voorzien van authentiek glas-in-lood en hebben mede door de hoge pui veel lichtinval. De hoge winkelpui strekt zich over de twee winkelruimten en zorgt voor een hoog plafond. Naar verwachting zijn de ruimten rond september/oktober beschikbaar.

Conform het bestemmingsplan “Nieuwe Westen” is het object bestemd als “Winkels waarboven woningen – 4”, horeca is (behoudens winkel ondersteunend) derhalve niet toegestaan.

Locatie / Bereikbaarheid:
De Binnenweg is één van de langste winkelstraten van Rotterdam en loopt vanaf het Binnenwegplein via de Oude Binnenweg en middels de Nieuwe Binnenweg tot aan de Aelbrechtskade/Kolk. Het winkelgebied met meerdere kleinere ondernemers is gesitueerd in de directe omgeving van de Heemraadssingel. Aan de Nieuwe Binnenweg zijn over het algemeen meer boutique, speciaalzaken en horeca vestigingen gelegen. Met name het gebied tussen de Claes de Vrieselaan en de Heemraadssingel, waar het onderhavige object is gelegen, is een aantrekkelijk winkelgebied. In de directe omgeving zijn onder meer winkels van de Albert Heijn, Ekoplaza, Etos, de Optiek, Freshka Rotterdam en Vermeyden delicatessen gevestigd. Daarnaast zijn hier ook diverse horecagelegenheden zoals Café Steijn en Café Bakeliet gevestigd.

De winkelruimte is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Langs de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden. De tramhalte “Claes de Vrieselaan” is dichtbij gelegen en biedt een rechtstreekse verbinding met onder andere NS-Station Rotterdam Centraal.

Oppervlakte:
Circa 100 m2 winkel-/ opslagruimte

Combineren is mogelijk

Parkeren:
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd, eventueel kunnen er bij de Gemeente Rotterdam vergunningen worden aangevraagd.

Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt in casco staat verhuurd, maar is onder andere voorzien van:
- CV- ketel;
- Pantry;
- Toiletgroep;
- Elektravoorzieningen.

Huurprijs:
Nieuwe Binnenweg 306 (ca. 50 m2) € 950,-- per maand (afzonderlijke units);
Nieuwe Binnenweg 306 (ca. 100 m2 € 1.500,-- per maand.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met NUTS-leveranciers alsmede voor het afsluiten van eventuele service-/onderhoudscontracten.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie oktober 2012), inclusief enkele aanvullende bepalingen.

Aanvaarding
In overleg. Beschikbaarheid medio Q3 2021

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m² (in units vanaf 50 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Tramhalte op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.