Karel Doormanstraat 335 3012 GH Rotterdam

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Betreft
Te huur, ca. 292 m² BVO / ca. 272 m² VVO gerenoveerde winkelruimte op een schitterende zicht-locatie, met een frontbreedte van ca. 8 meter, aan de Karel Doormanstraat te Rotterdam. De Karel Doormanstraat is één van de bekendste en drukst bezochte straten in het centrum van Rotterdam. Een gunstig aspect van deze winkelstraat is dat deze bereikbaar is per auto en er op straat voldoende parkeergelegenheid is. Middels een grote sparing en nieuwe trap zijn de begane grond en het souterrain verbonden. De winkelruimte beschikt tevens over een ingang aan de achterzijde.

Ligging en bereikbaarheid
De Karel Doormanstraat is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Met de auto heeft u een zeer goede ontsluiting, op korte afstand bevindt zich de Ring Rotterdam (snelwegen A4/A15/A16/A20). Tevens is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel een bus-, tram-, metro- als treinhalte, bevinden zich op loopafstand. Er zijn mogelijkheden tot parkeren op de openbare weg (betaald) en in diverse parkeergarages.

Oppervlakten
Begane grond ca. 201,4 m² BVO / ca. 186,8 m² VVO
Souterrain ca. 90,2 m² BVO / ca. 84,9 m² VVO
Totaal ca. 292 m² BVO / ca. 272 m² VVO

Huurprijs
€ 90.000,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn
5 of 10 jaar, met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Datum van oplevering
In overleg.

Staat van oplevering
Het gehuurde wordt uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder daarvoor geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting. In plaats van een bankgarantie kan huurder ook een waarborgsom overmaken op een bankrekening van verhuurder. Over een waarborgsom wordt nimmer rente vergoed.

Huurindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, zoals vastgesteld op 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

?

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
272 m²
Verkoopvloeroppervlakte
272 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karel Doormanstraat 335

€ 90.000 /jr