Abraham Tuschinskistraat 3015 GK Rotterdam

Huurprijs op aanvraag Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Wanted! Tastemakers & Gamechangers

We’re looking for you! De nieuwste wijk van Rotterdam zoekt gamechangers. Ben jij die ondernemer met een concept dat one of a kind is? Mag iedereen bij jou naar binnen kijken? En wil je meebouwen aan een toffe community? Dan hebben wij een coole plek voor jouw idee.
Give us a call!

Little C: live, work, relax & enjoy
De uitstraling van Little C onderscheidt zich van standaard nieuwbouw. Je ziet het terug in de stalen loopbruggen en brandtrappen. Roodbruine baksteen in combinatie met beton. Grote raampartijen en hoge plafonds. Smalle straatjes en gezellige pleinen. En groen, heel veel groen. Denk even aan de Hackesche Höfe in Berlijn, Pakt in Antwerpen, Notting Hill in Londen of Soho en Little Italy in New York. Stuk voor stuk wijken met en heel eigen karakter. Wat ze gemeen hebben? Bewoners ontmoeten elkaar bij de horeca of bookshop in de buurt en er hangt een prettige sfeer. Bovendien zijn de lokale ondernemers betrokken bij hun omgeving. Jij kan in Little C die heel eigen sfeer neerzetten, want met jouw concept ben jij mede het gezicht van deze wijk. Wij zoeken daarom ondernemers die niet alleen boven het maaiveld uitsteken maar eroverheen lopen. Die zichzelf en hun vak steeds opnieuw uitvinden. Of juist maatschappelijk het verschil maken.

Do you fit in? Yes please! Looking for:
· One of a kind concept
· Open uitstraling
· Passie voor je vak én de wijk
· De stoep is jouw visitekaartje
· Vernieuwers met gunfactor

Start at the bottom, rise to the top
Als ondernemer begin je in Little C onderaan: op de begane grond van karakteristieke gebouwen als The Hammond en The Chunky.
De tofste lofts en werkplekken worden hier afgewisseld met sfeervolle pleintjes en veel groen. Betrokken bewoners genieten van alles wat de stad te bieden heeft. De perfecte plek dus voor tastemakers en gamechangers. Wij hebben bedrijfsruimtes beschikbaar voor ondernemers met een origineel of innovatief idee, die opvallen en dat willen laten zien. Verrassende concepten of een sterke mengformule die dynamiek en soul toevoegen aan Little C. Een gevarieerde mix van maatschappelijk initiatieven, dienstverlening, retail en lichte horeca. We leggen de lat hoog. Net als jij. Voel je je aangesproken?
Give us a call!

Deze units zijn in 2021 beschikbaar:
· The Central - B6.C1: ca. 155 m²
· The Chunky - B10.C1: ca. 154 m²
· The Hammond - A4.C1: ca. 125 m²
· The Hammond - A4.C2: ca. 149 m²
· The Hammond - A4.C3: ca. 200 m²

Gamechangers
De bedrijfsruimtes die we hier bieden, zijn cool en uniek. Net als jouw concept. We streven naar een mix van maatschappelijke initiatieven en
futureproof concepten. Dat geeft kleur en smaak aan de stad, en aan Little C. Dus wat het ook is; een social repairroom, bio-hairstyling, kookworkshops, een circulaire makerij, urban danceclasses, een trendlab, kunstatelier, ambachtsconcept of een toffe mengvorm. Je lééft je passie. En daarmee ben je het gezicht van Little C. Door de opzet van 15 woon- en werkgebouwen met relaxte pleintjes ertussen, hangt er in Little C een ontspannen village-vibe. Toch is er meer dan genoeg aanloop voor jouw bedrijf. Dat heb je met de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de Euromast ‘Just around the block’. En met de bewoners die straks graag bij je binnenlopen.

Planning (onder voorbehoud)
• Oplevering The Hammond: April 2021 (bereikbaar)

Tastemakers
Aan het centrale plein in Little C is ruimte voor ‘lichte horeca’. We zoeken de beste chef, champagne cracker, sushimaker, pizzabakker, kastelein… Om een Deli te openen. Of een Bierboutique. Een Icebar. Een Vegan Sandwich Shop. Of heb jij een beter concept? Let us know! De ruimtes hebben een vrije hoogte vanaf circa 3 meter* en een karakteristieke en industriële uitstraling door het materiaalgebruik. Het aangrenzende pleintje biedt mogelijkheden voor een terras in de middag en avondzon. Vanaf hier kijk je uit over het water en het toekomstige
park aan de Coolhaven. Very Little C!

* The Central ca. 3,5 m / The Regal ca. 4,0 m / The Chunky ca. 3,0 m

Planning (onder voorbehoud)
• Oplevering The Central: Januari 2021 (bereikbaar)
• Buitenruimte (plein): Mei 2021
• Oplevering The Chunky: April 2021
• Eindoplevering stallingsgarage: Juni / Juli 2021 (stallingsgarage wordt gefaseerd in gebruik genomen)
• Buitenruimte (totaal): Juni / Juli 2021

Make your mark here
Hoboken: ruimte voor lichaam en geest Hoboken, de Rotterdamse wijk waar Little C ontwikkeld wordt, is in vele opzichten een bijzondere en veelbelovende omgeving. Met de medische, wetenschappelijke en culturele instellingen van internationaal topniveau, wordt het gezien als één
van de belangrijkste aanjagers van de Rotterdamse economie. Dé plek dus om jouw impact te vergroten.

Well-connected
Little C verbindt straks het Erasmus MC, De Machinist, Het Park, Hogeschool Rotterdam. Kortom: genoeg aanloop dus. En om de hoek liggen de culturele hotspots van het Museumpark, zoals de Kunsthal en het Nieuwe Instituut. Samen met de nieuw aan te leggen Daniel den Hoedbrug en metrostations in de directe omgeving zit het met de locatie dus wel goed.

Ready for business
Dit kun je verwachten:
• Loft-stijl: hoge plafonds en een open, ruimtelijk gevoel
• Industriële uitstaling: gebruik van stoere materialen zoals beton en staal. De raampartijen zijn groot en zwart van kleur.
• Ligging: aan een pleintje of tussenstraatje. De entree ligt beschut onder de arcade.
• Heel veel groen, in de wijk en het aangrenzende Coolhavenpark
• Een parkeerplaats in de stallingsgarage Customers binnen Little C:
• Ruim 300 lofts (en dus minstens 500 potentiële klanten)
• 7.200 m² kantoorruimte (met minimaal 300 dagelijkse gebruikers en bedrijvigheid)
• Dagelijkse passanten en langzaam verkeer rondom Little C Just Around The Block:
• Bijna 20.000 leerlingen en docenten op Hogeschool Rotterdam locaties in directe omgeving
• Circa 35.000 bezoekers / gebruikers Erasmus MC
• Ruim 15.000 bewoners in de omgeving
• En zo’n 27.000 zakelijke gebruikers

Just over the bridge
De loopbrug over de ’s Gravendijkwal die Little C met het Erasmus MC verbindt. Dé nieuwe looproute richting Little C en het toekomstige park aan de Coolhaven. En naar jouw zaak natuurlijk.

On the banks of Coolhaven
Little C ligt aan het water van de Coolhaven, dat achter de Parksluizen ligt. Daardoor is er geen hoge kade nodig en wandel je zo naar beneden
door het toekomstige Coolhavenpark. Gemeente Rotterdam investeert in een nieuw en kwalitatief hoogwaardig park dat qua sfeer naadloos aansluit op Little C. Het is precies dat parkje waar mensen even genieten van de dynamiek van het water tijdens het lezen van een boek. Groepjes vrienden landen hier voor een spontane BBQ of een gezonde afhaal maaltijd bij de Deli in Little C. De dag sluit je hier perfect af met een glas rosé of een gin-tonic. Het grootste dilemma is, doe je dat in het park of op jouw terras in de avondzon.

Let’s talk!
Ben jij een tastemaker of gamechanger? We streven naar een mix van gave initiatieven die kleur geven aan dit stukje stad! Als jij er vol passie voor gaat, moeten we zeker een keer praten. Give us a call!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
785 m² (in units vanaf 125 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Abraham Tuschinskistraat

Huurprijs op aanvraag Prijs n.o.t.k.