Karel Doormanstraat 317 &319 3012 GH Rotterdam

€ 210.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Zeer fraai en royaal hoekwinkelpand in het centrum van Rotterdam.

De Karel Doormanstraat is evenwijdig aan de Lijnbaan gesitueerd en staat onder andere in directe verbinding met het Binnenwegplein, de Oude Binnenweg, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Direct voor de winkels zijn parkeerplaatsen gesitueerd en daarnaast zijn er in de directie nabijheid drie openbare parkeergarages (Lijnbaan, Schouwburgplein & Bijenkorf) gelegen. Tevens bevinden het Centraal Station, de Doelen, de Schouwburg en Pathé zich op loopafstand.

De straat kenmerkt zich door aansprekende lokale, nationale en internationale winkelconcepten. Nabij het onderhavige object zijn o.a. Ansh 46, Simple Bike Store, Filippa K, Sense of Dubai, Caesar (2x, dames & heren), Petit Bateau, O’moda, Brasserie Barclay, Capri IJssalon, L&C Fashion, Tui, Dekoffiebar en Country House/Stone Island gevestigd.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 588 m² BVO

Huurtermijn:
10 jaar.

Huurprijs:
€ 210.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- en/of promotiekosten:
€ PM,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van minimaal een brutobetalingsverplichting van drie maanden te vermeerderen met B.T.W., e.e.a. ter goedkeuring van verhuurder.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW zoals vastgesteld d.d. 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. Voor de in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht en deze worden gedurende de huurperiode(n) in huidige staat om niet aan huurder ter beschikking gesteld c.q. dan wel om niet door huurder overgenomen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
588 m²
Verkoopvloeroppervlakte
588 m²
Breedte gevel
34,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karel Doormanstraat 317 &319

€ 210.000 /jr