• Verhuurd onder voorbehoud

Lusthofstraat 52 A 3062 WN Rotterdam

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Ca. 85 m2 casco winkelruimte gelegen aan de Lusthofstraat 52a te Rotterdam-Kralingen.

De Lusthofstraat is een van de bekendste en meest bruisende winkelstraten van Kralingen. Gelegen in het hart van deze chique oude Rotterdamse wijk, op slechts tien minuutjes fietsen van het centrum van de stad. Centraal gelegen met een zeer gevarieerd winkelaanbod, diverse (dagverse) speciaalzaken en horeca. Hierdoor is de Lusthofstraat aantrekkelijk voor zowel funshoppen als voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied ligt midden in een drukke woonomgeving en heeft een centrale functie in de wijk Kralingen.

LIGGING
Kralingen-West is een levendige en populaire buurt vol gezelligheid, nabij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. In de buurt bevinden zich diverse gezellige restaurants, hippe boetiekjes en leuke delicatessenwinkels. Er valt genoeg te ontdekken! Andere voorzieningen zoals (basis)scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (tram en metro) bevinden zich op loopafstand. Het bruisende stadscentrum is gelegen op een korte fietsafstand.

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID
Er is een openbare parkeergarage met 217 overdekte parkeerplaatsen, welke direct uitkomt in de passage. Het eerste half uur parkeren is hier gratis! Tevens is er voor de winkel en in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.
De Lusthofstraat ligt gesitueerd tussen meerdere doorgaande wegen en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Er is een ruime toevoer van openbaar vervoer, zowel bus-, tram- als metroverbindingen liggen op loopafstand.

OPPERVLAKTE
ca. 85 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Volledig casco.

FRONTBREEDTE
Ca. 4 meter.

HUURPRIJS
€ 2.500,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
85 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lusthofstraat 52 A

€ 2.500 /mnd