Hoogstraat 119 B 3011 PL Rotterdam

€ 3.150 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Toplocatie in het hart van Rotterdam! Ca. 75 m2 winkelruimte gelegen aan de Hoogstraat 119b te Rotterdam-centrum.

LIGGING
De winkel is gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam direct tegenover de Grote Centrale Bibliotheek en naast de Nieuwe Markthal. De Rotterdamse markt vindt hier direct tegenover tweemaal per week (dinsdag en zaterdag) plaats en centrumvoorzieningen als het World Trade Center en de Beurstraverse (‘koopgoot’) zijn op loopafstand, evenals het NS- en metrostation Blaak met rechtstreekse verbindingen naar locaties binnen en buiten de stad. Het gebied tussen de Binnenrotte, de Botersloot en de Hoogstraat gelegen in het centrum van Rotterdam is grondig gerenoveerd en herbouwd. Een aantal jaar geleden is hier het gebouw de Hooge Marinier (1997) verrezen waaronder deze winkelunit is gesitueerd.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich voldoende betaalde parkeergelegenheid

OPPERVLAKTE
ca. 75 m2 op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

FRONTBREEDTE
Ca. 4 meter.

HUURPRIJS
€ 3.150,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
nader te bepalen.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.150 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²
Verkoopvloeroppervlakte
75 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogstraat 119 B

€ 3.150 /mnd