Plein 1953 6 3086 ED Rotterdam

€ 950 /mnd

Omschrijving

Vanaf heden beschikbaar: representatieve winkelruimte van 64m2 aan Plein 1953.

Altijd al gedroomd van uw eigen winkel, smoothiebar of detailhandelszaak in het hartje van Rotterdam Pendrecht? Dan is dit uw uitgelezen kans. Op het Plein 1953 tussen grote winkelketens en publiekstrekkers zoals o.a. Albert Heijn, Dirk van de Broek, Action, Wibra en Western Union ligt deze ruimte in de aanlooplijn van al het dagelijks terug kerende publiek.

Door het 'gemengde' bestemmingsplan op dit gedeelte van Pendrecht zijn er allerlei soorten invullingen voor deze ruimte te bedenken en mede door de slimme indeling van de ruimte liggen hier voor alle soorten ondernemers kansen met dit winkelpand als basis. Door de 64m2 is de winkelruimte zowel geschikt voor de startende als ervaren ondernemer.

Bereikbaarheid:
Voor Pendrecht is vol ingezet op bereikbaarheid voor zowel de auto, fiets als het openbare vervoer. Rondom het plein zelf liggen drie parkeergarages die het voor u en uw klanten mogelijk maken dicht bij te parkeren. Circa vijf minuten lopen ligt het metro Station 'Slinge' wat u verbind met de rest van Rotterdam en steden hierbuiten.

Huurprijs
€950,00 per maand (excl. BTW)

Servicekosten:
€600,00 per jaar (excl. BTW op basis van voorschot)

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Huurbetalingen:
Per maand.

Beschikbaar:
Vanaf 1 oktober 2022.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
085-0406201

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 600 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten

Oppervlakte
64 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plein 1953 6

€ 950 /mnd