Slinge 183 -187 3085 ER Rotterdam

€ 48.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Goed gelegen commerciële bedrijfsruimte aan de Slinge te Rotterdam Zuid (Zuidwijk), wat één van de langste winkelstraten is van Rotterdam Zuid. In de directe omgeving van het onderhavige object zijn o.a. Albert Heijn, Hans Anders, Hypotheek Shop, Kruidvat, Zeeman, Read Shop, supermarkt Plus alsmede diverse lokale ondernemers gevestigd. In het naastgelegen complex heeft supermarkt Hoogvliet recent een nieuwe vestiging geopend.

De bereikbaarheid van het winkelgebied middels eigen en openbaar vervoer is goed en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 255 m²
Kelder ca. 187 m²

Huurprijs:
€ 48.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdragen servicekosten:
€ 3.600,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Ten behoeve van de navolgende door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• rioolrecht;
• precariorecht voor de luifel;
• luifelverlichting;
• waterverbruik;
• administratiekosten.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs en servicekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld 17 september 2012 of standaard ROZ-Model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW zoals vastgesteld d.d. 30 januari 2015, de daartoe behorende algemene bepalingen aangevuld met bepalingen van verhuurder, e.e.a. afhankelijk van het overeengekomen gebruik.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder hiervoor geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijzonderheden:
1.Deze huuraanbieding alsmede de uiteindelijke verhuur geschieden onder expliciet voorbehoud goedkeuring door verhuurder;
2.Verhuurder heeft een aanvraag ingediend voor het plaatsen van een eigen watermeter. Na plaatsing dient huurder het contract op eigen naam te zetten. Levering vindt thans plaats middels een tussenmeter en waarvan de kosten worden doorberekend in de servicekosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48.000 per jaar
Servicekosten
€ 3.600 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
442 m²
Verkoopvloeroppervlakte
255 m²
Breedte gevel
18 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Slinge 183 -187

€ 48.000 /jr