Zuidplein Hoog 789-793 3083 BJ Rotterdam

€ 220.000 /jr

Omschrijving

Omschrijving
Voor verhuur is beschikbaar ca. 387 m² winkelruimte gelegen in winkelcentrum Zuidplein plaatselijk bekend als Zuidplein Hoog 789-793 te Rotterdam-Zuid. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Met een oppervlakte van 55.000 m² is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. In winkelcentrum Zuidplein zijn ca. 165 winkels gevestigd en daarmee behoort het tot de grootste overdekte winkelcentra van Nederland, het winkelcentrum trekt ongeveer 11 miljoen bezoekers per jaar. In het winkelcentrum zijn grote bekende en erkende retailers gevestigd zoals o.a. C&A, Zara, H&M, Primark, Prénatal, Ici Paris XL, Sting, Douglas, Kruidvat, Rituals en TK Maxx, tevens zijn er diverse horecagelegenheden gevestigd.

Winkelcentrum Zuidplein wordt ge-upgrade. Het plan zorgt ervoor dat de kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarden van het winkelcentrum worden verbeterd. Het upgradingsplan zal in de komende anderhalf jaar verder worden uitgewerkt.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte
De winkelruimte is beschikbaar in een oppervlak van circa 387 m².

Ligging
Het winkelgedeelte is niet op grondniveau maar op de eerste “etage” gelegen. Op grondniveau bevindt zich een grote
parkeergarage verdeeld over twee lagen met ongeveer 1.500 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation. De evenementenhal ‘Ahoy’, het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

Parkeren
Op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage in twee lagen met ongeveer 1.500 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation. De evenementenhal ‘Ahoy’, het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer, metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadsbuslijnen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 220.000,– per jaar excl. BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Servicekosten en promotiekosten
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Huurbetaling
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar + een aansluitende verlengingsperiode van 2×5 jaar.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) winkelruimte, model oktober 2012 aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle
huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding
In overleg.

Disclaimer
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 220.000 per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
387 m²
Verkoopvloeroppervlakte
387 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.