• Verhuurd onder voorbehoud

Schiedamsedijk 81 A 3011 EM Rotterdam

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Zeer gunstig gelegen kantoor-/winkelruimte zowel met toegang via de Schiedamsedijk aan de voorzijde als aan de 1e Blekerhof via de achterzijde met een totale oppervlakte van ca. 145 m2.

Op loopafstand van deze ruimte bevindt zich de gezellige Witte de Withstraat met een diversiteit aan gezellige restaurants, cafe’s, uitgaansgelegenheden en winkels. Met de watertaxi kan binnen een paar minuten de Kop van Zuid bereikt worden met onder andere het Nieuwe Luxor theater, bioscoop Lantaarn Venster en Hotel New York.

LIGGING
Het object ligt in het centrum van Rotterdam tegenover de Leuvenhaven. Met alle mogelijke stadse voorzieningen in de omgeving is het een zeer aantrekkelijke werkomgeving. Aan de achterzijde worden twee hoge woontorens en aan de voorzijde wordt het Leuvenhavenpaviljoen gerealiseerd. Na de renovatie van de Coolsingel wordt het aantrekkelijker voor voetgangers om door te lopen richting de Maas.

BEREIKBAARHEID
De op- en afritten van de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam-The Hague Airport, Den Haag, Utrecht en Antwerpen, zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook Rotterdam Zuid is via de Erasmusbrug of via de Maastunnel eenvoudig bereikbaar.

De metrostations Leuvehaven en Beurs liggen nagenoeg voor de deur evenals de haltes voor de tram en bus. Op loopafstand bevindt zich de opstapplaats van de watertaxi en de Fastferry.

OPPERVLAKTE
Begane grond Schiedamsedijk: circa 65 m2;
Begane grond 1e Blekerhof: circa 65 m2 (hoogte deels 3,5 m);
Entresol: circa 15 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De winkelruimte zal in huidige staat worden verhuurd.

HUURPRIJS
€ 2.150,00 per maand, exclusief btw.

FRONTBREEDTE
Ca. 6 meter.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten

Oppervlakte
145 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
145 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schiedamsedijk 81 A

€ 2.150 /mnd