Mariniersweg 78 A 3011 NT Rotterdam

€ 45.000 /jr

Omschrijving

Omschrijving:
Nu voor verhuur beschikbaar: Representatieve en volledig gerenoveerde winkelruimte van ca. 182 m² gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam aan de Mariniersweg 78 A, 3011 NT te Rotterdam.

De ruimte is volledig gerenoveerd en “op en top” verhuur klaar gemaakt, o.a. alle wanden zijn glad afgewerkt, de vloer is geëgaliseerd en is klaar voor verdere vloerafwerking, vernieuwde pui, gerenoveerd toilet en vernieuwede pantry. Vanwege de grote raampartijen en hoge plafonds is het een ruime en lichte ruimte met een prominente ligging in het centrum van de stad. Het totale metrage betreft circa 182 m², waarvan ca. 152 m² gelegen op de begane grond alsmede ca. 30 m² gelegen in de kelder. De Mariniersweg betreft een drukke straat, nabij winkelgebieden Meent, Hoogstraat, Pannekoekstraat, Lijnbaan en de Coolsingel. Op de Mariniersweg zijn onder andere Auping, Plantastic, Workoutclub en O'pazzo gevestigd.

Locatie:
De Mariniersweg is de verbindingsweg tussen de Goudsesingel en de Blaak/Burgemeester van Walsumweg. Nabij de Mariniersweg is de winkelstraat Meent, Pannekoekstraat en Hoogstraat gelegen.

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele
autominuten bereikbaar.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. NS-station Blaak alsmede de haltes van diverse bus- en
tramlijnen zijn op loopafstand van de winkelruimte gelegen.

Oppervlakten:
Begane Grond: 152 m²
Kelder: 30 m²

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd en wordt uitsluitend als casco verhuurd.
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs:
€ 45.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Betaling:
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn(en):
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de eventuele onjuistheid ervan. Deze vrijblijvende informatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
182 m²
Verkoopvloeroppervlakte
182 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mariniersweg 78 A

€ 45.000 /jr