Keizerswaard 66 A 3078 AM Rotterdam

€ 42.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Op goede locatie gelegen winkelruimte met een ruim front van ca. 7 m¹ in het winkelcentrum Keizerswaard te Rotterdam-IJsselmonde, welk winkelcentrum met meer dan 80 winkels de primaire winkelvoorziening is voor de deelgemeente IJsselmonde.

In de directe nabijheid zijn o.a. Duifhuizen, Kruithof Optiek, Dirk van den Broek, Nelson Schoenen, Bram Ladage, Kruidvat, Piet Lap, Cigo en de Hema gevestigd. Voorts huisvest het winkelcentrum eveneens o.a. Specsavers, SNS, Action, Albert Heijn, een versmarkt met een bakker, slager en viszaak, De Goudreinet, Gall&Gall, Blokker, Intertoys, Jumbo, Van Haren, Etos, Scapino, Trekpleister, Lucardi, Wibra, Eye Wish, Holland & Barrett, Tui, Lidl, Handyman, Zeeman, Pearle, Kippie, MS Mode alsmede diverse lokale ondernemers.

De bereikbaarheid middels eigen alsmede openbaar vervoer is zeer goed, o.a. vanwege de ligging aan de Groeninx van Zoelenlaan, wat één van de doorgaande routes is van Rotterdam-IJsselmonde en eveneens de verbinding vormt met de A16 en A15. Voorts bevinden er zich diverse bushaltes voor de deur en is er recentelijk een tramlijn langs het winkelcentrum aangelegd. Het winkelcentrum beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid op het parkeerdek, in de parkeergarage Hart van IJsselmonde alsmede rondom het winkelcentrum (betaald).

Oppervlakte:
Ca. 90 m² begane grondruimte.

Huurtermijn:
5 jaar met één aansluitende verlenging van 5 jaar.

Huurprijs:
€ 42.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
€ 6.942,12 per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs en voorschotbijdrage servicekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.000 per jaar
Servicekosten
€ 6.942 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerswaard 66 A

€ 42.000 /jr