Kleiweg 160 A 3051 SJ Rotterdam

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Ca. 82 m2 kantoor-/ winkelruimte gelegen aan de Kleiweg 160A te Rotterdam-Hillegersberg-Zuid.

LIGGING
De Kleiweg is gelegen in de Rotterdamse Wijk Hillegersberg-Zuid. De winkels aan de Kleiweg voorzien uitstekend in de dagelijkse behoeften en het stadscentrum bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen. Het Melanchtonpark, de Rotte en ook beide Bergsche Plassen zijn zeer nabij, en het Vroesenpark en Bergse Bos zijn ook goed bereikbaar.

BEREIKBAARHEID
Op loopafstand bevinden zich de halte van tramlijnen 8 en 25 alsmede de halte Melanchtonweg van de Randstadrail waarmee het centrum van Rotterdam en van Den Haag snel bereikbaar zijn. Eveneens is het NS-treinstation Noord zeer nabij. De uitvalswegen richting Hoek van Holland, Dordrecht, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
ca. 82 m2 gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De winkelruimte zal in casco staat worden verhuurd.

FRONTBREEDTE
Ca. 15 meter.

HUURPRIJS
€ 1.500,- per maand.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie januari 2015).

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten

Oppervlakte
82 m²
Verkoopvloeroppervlakte
82 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
82 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleiweg 160 A

€ 1.500 /mnd