• Verhuurd onder voorbehoud

Keizerswaard 35 C 3078 AL Rotterdam

€ 2.295 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Ca. 49 m2 winkelruimte gelegen in het winkelcentrum Keizerswaard 35C te Rotterdam-IJsselmonde.

Winkelcentrum Keizerswaard is een groot overdekt winkelcentrum met ruim 80 winkels in het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde, gevestigd in de gelijknamige straat. Alle winkels bevinden zich op grondniveau. Een deel van het dak vormt een parkeerdek waar klanten tegen betaling kunnen parkeren. Keizerswaard heeft een winkelbestand met veel vestigingen van landelijke ketens waaronder drie supermarkten, de HEMA en drogisterijen als Etos en Kruidvat, mode- en sportzaken.

LIGGING
Het winkelcentrum bevindt zich in het midden van de wijk Groot-IJsselmonde. Het is, samen met winkelcentrum Zuidplein en de Boulevard-Zuid, een van de drie grote winkelcentra van Rotterdam-Zuid.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen A16 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Bij het winkelcentrum stoppen diverse buslijnen en tramlijnen 2 en 23 zich op loopafstand.

PARKEREN
Tegen een zeer laag parkeertarief (€ 0,50 voor de eerste 1,5 uur) is het mogelijk om te parkeren op het parkeerdek. In de directe omgeving is tevens voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
Ca. 49 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

FRONTBREEDTE
Ca 5 meter.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming Detailhandel.

HUURPRIJS
€ 2.295,00 per maand exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 210,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.295 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.710 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
49 m²
Verkoopvloeroppervlakte
49 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
49 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 4000 m tot 5000 m, metroknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 2000 m tot 3000 m en tramknooppunt op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerswaard 35 C

€ 2.295 /mnd