Karel Doormanstraat 335 3012 GH Rotterdam

€ 6.950 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Ca. 292 m2 winkelruimte gelegen aan de Karel Doormanstraat 335 te Rotterdam-Centrum.

De Karel Doormanstraat ligt midden in het centrum en verbindt het Weena/Rotterdam Centraal met de Westblaak.
Het grootste gedeelte van het winkelpubliek loopt vaak net een stukje verderop op de Lijnbaan, maar de Karel Doormanstraat is een heerlijke straat. Waarom? Omdat er meer dan genoeg loopruimte is op de mooie brede stoep en omdat het er barst van de leuke winkels en restaurants!

LOCATIE
De Karel Doormanstraat ligt evenwijdig aan de Lijnbaan en staat onder andere in directe verbinding met het Binnenwegplein, de Oude Binnenweg, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Direct voor de winkels zijn parkeerplaatsen gesitueerd en daarnaast zijn er in de directie nabijheid drie openbare parkeergarages (Lijnbaan, Schouwburgplein & Bijenkorf) gelegen. Tevens bevinden het Centraal Station, de Doelen, de Schouwburg en Pathé zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is zeer makkelijk te bereiken, voor welk vervoersmiddel je ook kiest. Je loopt zo de stad in en de metrohalte Beurs ligt om de hoek. Rotterdam Centraal Station is op 10 minuten loopafstand en het Erasmus MC is op loopafstand te bereiken.
Met de auto zit je zo op de Erasmusbrug of Maasboulevard richting de snelweg. Makkelijker kan het eigenlijk niet.
Parkeren kan in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 6.950,00 per maand exclusief btw en eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

OPPERVLAKTE
Ca. 200 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 92 m2 gelegen in het souterrain.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.950 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
292 m²
Verkoopvloeroppervlakte
292 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
292 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karel Doormanstraat 335

€ 6.950 /mnd