Zuidplein Hoog 785 3083 BJ Rotterdam

€ 67.500 /jr

Omschrijving

Omschrijving:
Voor verhuur is beschikbaar ca. 90 m² winkelruimte, gelegen tegenover C&A in winkelcentrum Zuidplein, plaatselijk bekend als Zuidplein Hoog 785 te Rotterdam-Zuid.

Met een oppervlakte van 55.000 m² is dit het belangrijkste winkelcentrum van Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. In winkelcentrum Zuidplein zijn ca. 165 winkels gevestigd en daarmee behoort het tot de grootste overdekte winkelcentra van Nederland, het winkelcentrum trekt ongeveer 11 miljoen bezoekers per jaar. In het winkelcentrum zijn grote bekende en erkende retailers gevestigd zoals o.a. C&A, Zara, H&M, Primark, Prénatal , Ici Paris XL, Sting, Douglas, Kruidvat, Rituals en TK Maxx, tevens zijn diverse horecagelegenheden gevestigd.

Winkelcentrum Zuidplein wordt ge-upgrade. Het plan zorg ervoor dat de kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarden van het winkelcentrum worden verbeterd. Het upgradingsplan zal in de komende anderhalf jaar verder worden uitgewerkt.

Specificaties:
- Casco verhuurd en in huidige staat opgeleverd;
- Ca. 90 m² winkelruimte.

Locatie:
Het winkelgedeelte is niet op grondniveau maar op de eerste 'etage' gelegen. Op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage verdeeld over twee lagen met ongeveer 1.400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation. De evenementenhal 'Ahoy', het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Auto:
De bereikbaarheid is per eigen vervoer goed te noemen. De op-en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar Vervoer:
Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer, metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadsbuslijnen.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 90 m².

Aanvullende informatie:
Winkelcentrum Zuidplein is in 1972 gebouwd als één van de eerste grote overdekte malls naar Amerikaas voorbeeld.
Vandaag de dag ligt het winkelcentrum naar het drukste openbaar vervoer knooppunt van Zuid-Nederland en met zo'n 10 miljoen bezoekers per jaar van 190 nationaliteiten is het nog steeds gezellig druk op het winkelcentrum. Met 165 winkels in de branches mode, beauty, eten, kids en vrije tijd kun je er uitgebreid shoppen en lekker eten.
Winkelcentrum Zuidplein wordt ge-upgrade. Het plan zorgt ervoor dat de kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarden van het winkelcentrum worden verbeterd. Het upgradingsplan zal in de komende anderhalf jaar verder worden uitgewerkt.

Parkeren:
Op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage met ongeveer 1.500 parkeerplaatsen, een bewaakte fietssenstalling, opslagruimte en een busstation.

Opleveringsniveau:
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en ander voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.
De ruimte wordt als casco verhuurd.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 67.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Betaling:
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + een aansluitende verlengingsperiode van 2 x 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerste één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichting zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2021, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dienst slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 67.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.