Molenstraat 1 1741 GJ Schagen

€ 32.100 /jr

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur: ca. 107 m2 winkelruimte met zonnig terras gelegen aan een gezellige winkelstraat in Schagen. Deze locatie is perfect voor de creatieve ondernemer denk hierbij aan de combinatie van detailhandel met bijvoorbeeld daghoreca. Het geven van workshops in combinatie met een kop koffie en een puntje gebak maar andere concepten zijn op deze locatie ook mogelijk.

DE WINKELRUIMTE
De winkelruimte wordt casco opgeleverd maar overname van de aanwezige inventaris is bespreekbaar met de huidige huurder. Het pand heeft een uniek karakter mede door de gestucte gevels en omdat het een lang gerekt pand is midden op de splitsing van Gedempte Gracht in Schagen. Hierdoor heeft het pand ook twee entrees zowel aan de zijde van de Molenstraat als aan zijde van Nieuwe laagzijde zit een ingang.

Het pand is van bouwjaar 1913, is voorzien van energielabel D en de elektrische installatie is in 2018 goedgekeurd volgens de NEN1010/3140 normering. Het pand ligt direct aan een gezellige winkelstraat, hierdoor komen er veel passanten langs. Op donderdag wordt de wekelijkse markt gehouden, welke momenteel alleen voedingsmiddelen mag verkopen maar normaal gesproken is dit een grote markt met een varierend aanbod van voedingsmiddelen, kleding en snuisterijen. Schagen is een gezellige plattelandsstad wat bruist, er worden veel activiteiten door het jaar georganiseerd zoals Paasvee, de Westfriese Folkloremarkt en natuurlijk de zomerse kermis. De stadje trekt veel toeristen aan, met name onze Duitse buurgenoten bezoeken het stadje graag. Het ligt op korte afstand van de zee met prachtige stranden en de stad heeft voldoende te bieden om je er als toerist goed te kunnen vermaken.

OPPERVLAKTE / INDELING
De begane grond beslaat ca. 107 m2, waarvan ca. 10 m2 opslag en ca.
10 m2 keuken. Oppervlaktes zijn indicatief en niet conform NEN2580. Voor zekerheid over de oppervlaktes adviseren wij een NEN2580 meting te laten uitvoeren.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over een brede bestemming te weten: detailhandel, dienstverlening en horeca categorie 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING
-Huurprijs: 32.100,- per jaar excl. btw
-Bedrijfsoppervlak: ca. 107m2, Terras: ca. 10 m2
-Overnamedatum: in overleg
-ROZ huurovereenkomst winkelruimte model 2008
-Casco verhuur
-Drie maanden waarborgsom

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.100 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
107 m²
Verkoopvloeroppervlakte
85 m²
Breedte gevel
5,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 1

€ 32.100 /jr