Diepswal 9 9679 AM Scheemda

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Mooi gelegen winkelpand aan de Diepswal direct gelegen aan de Vredenhovenplein in het centrum van Scheemda. Aan het plein is verder gevestigd o.a. de Jumbo, apotheek, slijterij, Kruidvat, Ter Stal en een bloemist. De Kruidvat en Ter Stal zitten in hetzelfde blok als het beschikbare pand. De Aldi bevindt zich op loopafstand. Het Vredenhovenplein biedt ruim voldoende gratis parkeervoorzieningen voor de deur.

Het pand ligt voor Scheemda op een A1 locatie.

LOCATIE
Het dorp Scheemda valt binnen de gemeente Oldambt en telt ruim 5.000 inwoners. Scheemda is gunstig gelegen aan de afrit van de A7. Hier wordt tevens het nieuwe Ommerlander Ziekenhuis gerealiseerd. Het winkelpand bevindt zich in het centrum van Scheemda en direct aan het plein van Scheemda. Elke donderdag vindt hier de weekmarkt plaats.

PARKEREN
Op het Vredenhovenplein voor het winkelpand zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het winkelpand is goed bereikbaar zowel te voet, met de fiets als met de auto.

OPPERVLAKTE
Circa 330 m². Circa 290 m² is verkoopoppervlakte en in een ruimte van circa 40 m² bevindt zich het magazijn, toilet en pantry. Tevens is hier de deur voor eventueel het laden en lossen of achterom.
Het is mogelijk om het geheel op te splitsen in bijv. twee winkelruimten.

FRONTBREEDTE
Circa 10 meter

OPLEVERINGSNIVEAU
Vrij van huur en gebruik. Het object is voorzien van systeemplafond, verlichtingsarmaturen, verwarming/koeling, entreedeuren, pantry, toilet.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

HUUR
€75,- m2 per maand, exclusief BTW

HUURVOORWAARDEN
Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is 'Centrum', daar valt onder andere woningen, horeca, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, kantoren, kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten onder. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Oldambt, telefoonnummer: (0597) 48 20 00

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden - Sneek - Dokkum - Heerenveen

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
330 m²
Verkoopvloeroppervlakte
290 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,72

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 050-367 20 28

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Diepswal 9

€ 75 /m²/jaar