Hoofdstraat 71 a 5481 AB Schijndel

€ 60.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De tot voor kort bij 't Verswarenhuys in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen aan de Hoofdstraat, die te typeren is als dé winkelstraat van Schijndel. In de directe nabijheid zijn partijen gevestigd zoals Jumbo, Bakker Bart, Durlinger Schoenen, Jeans Centre, Scapino, Vousten Mode, HEMA et cetera.

Object
Het winkelpand bestaat uit een winkelruimte ter grootte van circa 340 m² op de begane grond en circa 95 m² kantoor- c.q. opslagruimte op de eerste etage. Het volledig glazen front van ruim 7,5 meter aan de Hoofdstraat én de vrije hoogte van de winkel maakt het een aantrekkelijk geheel. De winkel is tevens toegankelijk via de entree aan de achterzijde, waar deze direct grenst aan het openbare parkeerterrein, dat als één van de bronpunten fungeert.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand is er ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone), onder andere aan de achterzijde, nabij de Jumbo, van waaruit de winkelruimte rechtstreeks toegankelijk is.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 75.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
435 m²
Verkoopvloeroppervlakte
340 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 71 a

€ 60.000 /jr