Lopikerstraat 25 2871 BT Schoonhoven

€ 1.650 /mnd € 299.000 k.k.

Omschrijving

Op een uitstekende winkelstand in het historische centrum van Schoonhoven gelegen winkelruimte van totaal ca. 90m2. De Lopikerstraat is een van de meest aansprekende winkelstraten van Schoonhoven en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (onder andere het Doelenplein). De 1e en 2e verdieping zijn momenteel in gebruik als opslag, eventueel is de ruimte om te bouwen tot een (verhuurbaar) appartement.

Object:
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 4,00 meter.

Parkeervoorziening: mogelijk op de openbare weg in de nabije omgeving (blauwe zone).

Aanvaarding: In overleg.

Het object is ook te huur. Huurprijs: €1650,-- exclusief BTW.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Servicekosten: niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurtermijn: in overleg.
Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Lopikerstraat 25 te Schoonhoven. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schep geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lopikerstraat 25

€ 1.650 /mnd € 299.000 k.k.