Lopikerstraat 52 2871 BZ Schoonhoven

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Op een uitstekende winkelstand in het historische centrum van Schoonhoven gelegen winkelruimte van totaal ca. 110m2 met magazijn, pantry en toiletruimte. De Lopikerstraat is een van de meest aansprekende winkelstraten van Schoonhoven en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (onder andere het Doelenplein).

Object:
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 5,30 meter.

Winkelruimte op de begane grond, magazijn, pantry en en toilet.

Parkeervoorziening: mogelijk op de openbare weg in de nabije omgeving (blauwe zone).

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs: € 1.000,- per maand voor de 1e zes maanden , exclusief B.T.W. en €1250,--, exclusief BTW voor de resterende contractduur.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Servicekosten: niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurtermijn: in overleg.
Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Lopikerstraat 52 te Schoonhoven. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schep geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Verkoopvloeroppervlakte
79 m²
Breedte gevel
3,3 m
Perceel
146 m² (in units vanaf 110 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lopikerstraat 52

€ 1.000 /mnd