Winkelcentrum Simpelveld 6369 AW Simpelveld

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelcentrum Simpelveld | vanaf 171 m²

- Huurprijs: Op aanvraag
- Diverse metrages beschikbaar
- Per direct te aanvaarden
- Casco+ units
- Royale frontbreedte

OBJECT
Kloosterplein 2
In de gezellige en complete kern van Simpelveld ligt deze keurige royale winkelruimte. Het geheel omvat circa 479 m² b.v.o. en is gelegen nabij een ideale mix van landelijke en lokale retailers zoals Kruidvat, Plus supermarkt, Aldi, Anytime Fitness, Hendriks Bloemen en Harry de warme bakker. De unit wordt casco opgeleverd inclusief eigen meterkast, toilet, pantry, CV ketel, luchtbehandelingsinstallatie en luchtgordijn. Voorts beschikt het geheel over een royale frontbreedte van ruim 22 meter.

Markt 5b VERHUURD
Deze unit betreft een moderne, ruime unit gelegen op een prominente zichtlocatie recht tegenover het gemeentehuis van Simpelveld. De unit bevat twee ruimten, een etagevloer en is verder voorzien van een toilet, pantry, eigen meterkast en (spot)verlichting. Het object omvat circa 171 m² b.v.o. en beschikt over een frontbreedte van circa 7,5 meter.

LIGGING
De winkelkern van Simpelveld is in 2012 geheel nieuw ontwikkeld. Zo zijn er naast
Appartementen tevens winkelunits en volop parkeerplaatsen gerealiseerd. Het winkelgebied is qua branchering gevarieerd van opzet zo zijn er gerenommeerde ketens zoals Plus, Kruitvat en Hendriks Bloemen gevestigd. Daarnaast zijn er diverse gerenommeerde lokale detaillisten gevestigd die de variatie compleet maken. De verbindingen naar Simpelveld zijn gunstig. Zo is de verbinding dankzij de A76, N281, A4 Duitsland en N300 richting onder andere Parkstad, Maastricht, Aken en Eindhoven uitstekend te noemen. Gezien de ligging tegen de Duitse grens trekt de gezellige en complete kern van Simpelveld clientèle uit Duitsland.

Simpelveld (ruim 10.500 inwoners) is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

METRAGE
Unit Omschrijving Oppervlakte
Kloosterplein 2 Winkelruimte circa 479 m² b.v.o. beschikbaar
Markt 5b Winkelruimte circa 171 m² b.v.o. VERHUURD

PARKEREN
Met een parkeerschijf kan 2 uur vrij geparkeerd worden. Voor en rondom het geheel zijn veel parkeerplaatsen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kernen Gemeente Simpelveld', vastgesteld op 26 maart 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Simpelveld te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
479 m² (in units vanaf 171 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
479 m²
Breedte gevel
22 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum Simpelveld

Huurprijs op aanvraag