Marktstraat 1 6369 AG Simpelveld

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Volumineuze winkelunit gesitueerd in de gezellige en complete dorpskern van Simpelveld. Meest recentelijk heeft de unit dienst gedaan als supermarkt. De ruimte leent zich uitstekend voor een supermarkt, maar ook een andere soort winkel eventueel met volumineuze goederen is mogelijk op deze locatie.

Het object beschikt over een courant opleveringsniveau; het is o.a. voorzien van een systeemplafond, airco, toilet en pantry. Tevens is er inpandig een laaddock gesitueerd, waardoor er probleemloos en snel kan worden geladen of gelost.
In de dorpskern bevinden zich o.a. een Kruidvat, Plus supermarkt, Hendriks Bloemen, Anytime Fitness en diverse lokale retailers zoals Harry de Warme Bakker.

Locatie:
Simpelveld is gelegen in de regio Parkstad in Zuid-Limburg. Deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen de Duitse en Belgische grens op een steenworp afstand. In zijn totaliteit betreft dit internationale verzorgingsgebied ruim 800.000 inwoners. De winkelkern van Simpelveld is in 2012 geheel nieuw ontwikkeld.

Simpelveld heeft een goede bereikbaarheid door de gunstige verbindingen; via de A76, N281, A4 en N300 richting zijn onder andere Parkstad, Maastricht, Aken en Eindhoven uitstekend bereikbaar.

Gezien de ligging tegen de Duitse grens trekt de gezellige en complete kern van Simpelveld clientèle uit Duitsland. Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (b.v.o.)
Begane Grond winkelruimte ca. 1.200 m²
Begane Grond laaddock ca. 165 m²

Totaal ca. 1.365 m²

Parkeren:
Direct voor het object is een parkeerplaats gesitueerd waar men gratis kan parkeren, ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Kernen gemeente Simpelveld´ bestemd als ´Centrum’ met de functieaanduiding ‘supermarkt’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco opgeleverd.

Huurgegevens:
Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.365 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.200 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktstraat 1

Huurprijs op aanvraag