Kerkstraat 33 8521 JW Sint Nicolaasga

€ 289.000 k.k.

Omschrijving

U denkt een winkel met bovenwoning, wij weten dat dit pand veel meer is dan dat. Wat u namelijk niet aan de buitenzijde kunt vermoeden is dat het pand wel 35 m. diep is en er een zeer ruime voormalige horecagelegenheid aan de achterzijde gelegen is van ca. 135 m²., met bar, dansvloer en toiletgroep. Een ideale hobby/werkruimte maar ook zeer geschikt voor dubbele bewoning. Boven de winkel is het woongedeelte met keuken en slaapkamer. De winkel is ook geschikt om als woonkamer in te richten. Het pand staat geregistreerd met een gemengde bestemming, dit maakt dat er veel mogelijkheden zijn, zoals winkel (huidig), praktijk, salon etc. maar ook om het pand alleen als woning te gebruiken. Het pand is aan de voorzijde geheel gemoderniseerd en geïsoleerd en de verdieping is voorzien van kunststof kozijnen, tevens liggen er op de achterzijde van het pand nog 36 zonnepanelen. De achterzijde van het pand is nog in originele staat en dient nog gemoderniseerd en geïsoleerd te worden. Dit pand is er één met tal van mogelijkheden, ziet u ze ook? Wij wel, dus kom eens kijken en bespreek met de makelaar wat er allemaal mogelijk is en of uw wensen hier verwezenlijkt kunnen worden. Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Sint Nicolaasga, de A6 is op slechts enkele autominuten te bereiken, vanwaar u een uitstekende verbinding hebt met de A7 en de randstad.

Indeling
Begane grond:
Entree, winkelruimte van ca. 46 m², hal met toilet en trapopgang naar woongedeelte op 1e verdieping, aan de winkelruimte grenzen nog 3 extra kamers/kantoren. Achter in de winkel komt u in een tussenhal/bijkeuken met cv-ketel, de grote verrassing is de achtergelegen multifunctionele ruimte van maar liefst ca. 135 m², welke voorheen Café Biljart De Baron was met een toiletgroep met toiletten, douches en wastafels, voorraadkast en achteruitgang.
Vanaf de naastgelegen straat, waar nog steeds het uithangbord van het café zichtbaar is, is het pand via de steeg ook te bereiken.
Het geheel is zeer geschikt voor dubbele bewoning.

Eerste verdieping:
Woonkamer met dakbalken in het zicht, open keuken welke voorzien is van een koelkast en vaatwasser, slaapkamer (momenteel kantoor) met toegang tot het dakterras. De verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Algemeen:
Het pand is traditioneel gebouwd in 1935 en heeft in vroegere tijden gediend als café/bar De Baron en snackbar, de laatste jaren is aan de voorzijde een winkel met bovenwoning gevestigd. Het voorste gedeelte van het pand is dan ook geheel gemoderniseerd en geïsoleerd d.m.v. dak-, vloer- (chips) en muurisolatie, en voorzien van dubbele beglazing met op de verdieping geheel kunststof kozijnen. Het voorste gedeelte van het pand is goed onderhouden, het achterste gedeelte dient nog gemoderniseerd en geïsoleerd te worden en is in redelijke tot goede staat van onderhoud. Het geheel wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming, de HR-combiketel is ouder dan 10 jaar en eigendom. Op de achterzijde/het voormalige horecagedeelte, liggen nog 36 zonnepanelen. Er is krachtstroom aanwezig. De begane grond is deels betonvloer en deels van hout, de verdiepingsvloer is een houten vloer.

Sint Nicolaasga is een heel centraal en gunstig gelegen dorp ten opzichte van het nabij gelegen Gaasterland en de A6. De grotere plaatsen zoals Joure en Sneek zijn tevens op korte afstand. De randstad is bereikbaar in een uur. Voor de dagelijkse benodigdheden kunt u ruimschoots terecht in het centrum van Sint Nicolaasga, waar zich diverse winkels bevinden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 289.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
273 m²
Verkoopvloeroppervlakte
48 m²
Breedte gevel
5,7 m
Perceel
347 m² (in units vanaf 273 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 83 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 33

€ 289.000 k.k.