Brandstraat 25 6131 CS Sittard

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

OBJECT
In het winkelhart van Sittard gelegen, ruim opgezette en instapklare winkelruimte (ca. 184 m²) met mogelijkheid tot een magazijn
KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie F, nummer 2688.
De kadastrale grootte is 335 m².

LOCATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard. De centrale ligging trekt veel winkelend publiek. In de directe omgeving zijn diverse detailketens gelegen zoals Jamin, AMAC store, Hunkemöller, Livera etc. Het pand ligt op loopafstand van het station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan,

WINKELRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 184 m² winkelruimte met een ruime etalage met een frontbreedte van 6,7 meter. De winkelruimte is voorzien van twee ingangen en is afgewerkt met een plavuizenvloer en plafonds met lichtarmaturen. De mogelijkheid tot magazijnruimt met liftinstallatie bevindt zich in het achterste gedeelte. Deze winkel is via een weg aan de achterzijde te bevoorraden

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving in de parkeergarage bij de Odaparking en de Ligne

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870

Oppervlakten

Oppervlakte
184 m²
Verkoopvloeroppervlakte
184 m²
Breedte gevel
6,7 m
Perceel
335 m² (in units vanaf 184 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brandstraat 25

€ 1.500 /mnd