Limbrichterstraat 10 6131 EC Sittard

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

TE HUUR Limbrichterstraat 10, Sittard
WINKELRUIMTE OP A1 LOCATIE, HARTJE CENTRUM

Huurprijs: € 1.750,- p.m. excl. btw

Op een top A1 locatie mogen wij u dit fraaie winkelobject te huur aanbieden. De winkel is turnkey qua afwerking (circa 75 m² BVO) en onder meer voorzien van keurige wand/vloer/plafond afwerking, metalen rolluik aan de moderne voorpui, verlichtingsarmaturen, luchtgordijn en airconditioning.
Verdiepingen 1 tot en met 3 (samen ruim 150 m²) zijn eenvoudig van opzet en grotendeels te renoveren. Verdieping 1 voorziet in voorzieningen ten behoeve van de winkelruimte in de vorm van een toilet, pantry en kantoorruimte.

De mogelijkheid bestaat om een eigen opgang voor de bovenwoning te creëren aan de achterzijde. Voorts is er een passantenstroom van ca. 8.800 personen.

Kenmerkend voor het centrum van Sittard is de uitstekende mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.

Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven - Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid.
Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

Adres: Limbrichterstraat 10, 6131 EC, Sittard Omschrijving: Winkelruimte met casco bovenwoning

Huurprijs: € 1.750,- per maand, excl. btw

Metrage: Winkel circa 75 m² BVO
Verdieping 1 tot en met 3 circa 150 m²

Parkeren: In en rond het centrum bevinden zich meerdere (betaalde) parkeervoorzieningen.

Bestemming: Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-1'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt opgeleverd voorzien van verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, airconditioning, luchtgordijn, siergrindvloer, pantry en toilet.

Disclaimer:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1725

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Verkoopvloeroppervlakte
75 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
75 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Limbrichterstraat 10

€ 1.750 /mnd