Limbrichterstraat 24-26 6131 EC Sittard

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Karakteristieke winkelruimte gelegen in hartje Sittard. Het object is gelegen op één van de beste winkellocaties van het centrum. Het geheel meet circa 445 m², waarvan circa 185 m² winkelruimte op de begane grond. De verdiepingen lenen zich ideaal als kantoorruimte, opslagruimte of personeelsruimten.

Tevens is er een ideestudie beschikbaar welke in het geheel 4 appartementen voorziet op de verdiepingen, hierbij wordt er een separate entree gecreëerd, waardoor het totale winkeloppervlak iets wordt verkleind naar circa 160 m².

Voorzieningen
Het object zal in casco staat worden opgeleverd.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum - 1'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Vraagprijs
Op aanvraag

Datum van oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In de casco staat, leeg en ontruimd.

Zekerheidsstelling
"Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen
2 weken na de overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren."

Koopovereenkomst
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

Energielabel
Wordt bij verkoop aangevraagd.

Onderzoeksplicht
"Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object."

Oplevering
"Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte."

Bouwjaar
1725

Indeling
In de huidige situatie is de opgang naar de verdiepingen inpandig voorzien. Waardoor deze enkel te gebruiken zijn voor eigen bewoning, of voor opslag / kantoor / personeelsruimten.

Door circa 24 m² winkelruimte op te geven is het mogelijk een separate entree te realiseren voor de ontsluiting van de verdiepingen. Volgens de ideestudie kunnen hier tot 4 appartementen worden gecreëerd.

Parkeren
Het centrum van Sittard omvat meerdere parkeerterreinen en parkeergarages, waardoor er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Metrage
Begane grond: circa 185 m²
1e verdieping: circa 171 m²
2e verdieping: circa 89 m²
Totaal: circa 445 m²

Ligging
"Het object bevindt zich op absolute A1 locatie in het kernwinkelgebied van Sittard. De Limbrichterstraat vormt een langgerekte verbinding tussen de Markt en Voorstad/Steenweg/Stationskwartier en heeft aansluiting met de Walstraat (ligging ABC complex). Hiermee ligt het object op één van de beste locaties in het centrum van Sittard. De omgeving van het getaxeerde is ingevuld met lokale detaillisten en landelijke
retailers met o.a. Bakkerij Bart, State of Art, Miss Etam, etc."

Bereikbaarheid
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven - Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1725

Oppervlakten

Oppervlakte
445 m²
Verkoopvloeroppervlakte
185 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
210 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Limbrichterstraat 24-26

Prijs op aanvraag