Brandstraat 24 6131 CT Sittard

€ 199.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Aan het begin van het authentieke centrum van Sittard gelegen winkelpand. De unieke gevel geeft het pand een rustige en representatieve uitstraling. Het pand bestaat uit ca. 50 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 115 m² opslag verdeeld over het souterrain, de eerste en tweede verdieping. Het gehele pand is op dit moment verhuurd aan de winkel tot 31-03-2021.

LOKATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt. Het staat bekent als een van de drukkere winkelstraten in Sittard-Centrum. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan,

WINKELRUIMTE
De winkelruimte (ca. 50 m²) heeft een frontbreedte van ca. 4,00m en is voorzien van een luchtgordijn. De begane grond is verdeeld in een verkoopruimte, een kleine opslagruimte en een lunchhoek voor personeel. Vanuit de winkel is toegang tot het souterrain welke geschikt is voor opslag.

VERDIEPINGEN
In de winkel bevindt zich de trap naar de verdiepingen. De eerste verdieping (ca. 45 m²) en de tweede verdieping (ca. 35 m²) worden gebruikt voor opslag. Tevens bevindt zich op de tweede verdieping het toilet.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
45 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
55 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,15

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brandstraat 24

€ 199.000 k.k.