Limbrichterstraat 14 6131 EC Sittard

€ 1.495 /mnd

Omschrijving

OBJECT
TOPLOCATIE MET MOGELIJKHEID TOT WOON/WERKEN - Op steenworp afstand van de Markt in Sittard gelegen rijksmonument. Het pand is ca. 200 m² verdeeld over de begane grond, het souterrain en de bovengelegen verdiepingen. De mogelijkheid om te wonen en werken biedt vele fiscale voordelen. De ruimte is geschikt voor een winkel of kantoor met een recent opgeknapte bovenwoning.

BIJZONDERHEID
De aanbieding zoals omschreven is voor het gehele pand, maar er bestaat ook de mogelijkheid om alleen de begane grond, eerste verdieping en het souterrain te huren. De huurprijs hiervan bedraagt € 1.195,- per maand.

LOCATIE
De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan,

WINKELRUIMTE/KANTOORRUIMTE
De begane grond (ca. 50 m²) heeft een etalage met een frontbreedte van ca. 3,00m. De ruimte is voorzien van een alarm en een luchtgordijn. Aan de achterzijde bevindt zich de trap naar de bovenwoning. De woning beschikt o.a. over een keuken, badkamer, woonkamer, 3 slaapkamers, bergzolder en een buitenruimte. De gevel van het pand is recentelijk gerestaureerd.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.195 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1725

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 120 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Limbrichterstraat 14

€ 1.495 /mnd