Rijksstraatweg 69 4254 XB Sleeuwijk

€ 55 /m²/jaar
Blikvanger Ruime showroom, gesitueerd op prachtige zichtlocatie in Sleeuwijk

Omschrijving

Rijksstraatweg 69 te Sleeuwijk | Ruime showroom van ca. 1.590 m², gesitueerd op prachtige locatie aan de Rijksstraatweg in Sleeuwijk.

ALGEMEEN
Op enkele minuten van de Rijksweg A-27 te Sleeuwijk bevindt zich deze ruime showroom. Het object heeft een totale oppervlakte van 1.590 m2 en is uitstekend geschikt als grootschalige detailhandelsvestiging. Het object heeft een frontbreedte van 13 m1 en is gesitueerd op zichtlocatie langs de doorgaande Rijksstraatweg. Aan de voorzijde van het object bevindt zich een ruim parkeerterrein. Aan de achterzijde beschikt het object over een magazijn, voorzien van een overheaddeur en goederenlift.

STERKE PUNTEN
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Uitstekende locatie
- Ruime showroom

OPPERVLAKTEN
- Ca. 1.059 m2 begane grond
- Ca. 531 m2 verdieping

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Krachtstroomaansluiting (magazijn)
- Alarmsysteen
- Noodverlichting
- Noodbewegwijzering
- Rookmelders
- Brandblusmiddelen
- Hoofdentree met dubbele deur
- Overheaddeur (magazijn)
- Gasgestookte heaters
- Verdeelventilatoren
- Pantry's
- Toiletruimten
- Verhard met betonklinkers
- Achterterrein voorzien van hekwerk
- Parkeerplaatsen
- Verlichtingsbakken voor reclame-uitingen

INDELING EN BOUWAARD
Indeling:
De showroom is ingedeeld als volgt: Aan de voorzijde bevinden zich een hoofdingang en een tweetal loopdeuren. De showroom is middels afscheidingen verdeeld in verschillende compartimenten. Centraal in de showroom bevindt zich een pantry. Achter de pantry bevinden zich de personeelstoiletten en overige dienstruimten. Links in de showroom bevindt zich een ruimte waarin de installaties zijn opgesteld, tevens is hier een toilet en kleine pantry gesitueerd. Ter hoogte van de balie bevindt zich een brede trap naar de bovenverdieping. De bovenverdieping bestaat grotendeels uit showroomruimte. Tevens bevindt er zich een gedeelte van het magazijn op de bovenverdieping. De verdieping is voorzien van een tweetal goederenliften.

Bouwaard:
Het object is in 1993 gerealiseerd. Het object is gebouwd op een betonfundering. De constructie betreft een staalconstructie. Het dak betreft een stalen dak welke geïsoleerd is. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De gevels bestaan uit geïsoleerde gevelplaten met golfprofiel. De beglazing betreft isolerende beglazing in aluminium kozijnen.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels betonklinkers. Het terrein aan de achterzijde is voorzien van hekwerk. Aan de voorzijde beschikt het object over ruim voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Kern Sleeuwijk" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijf. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Het object heeft de functieaanduiding Detailhandel. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd aan de Rijksstraatweg te Sleeuwijk. Het betreft een zichtlocatie langs de doorgaande weg richting de dorpskernen. Tevens is het object gesitueerd langs de toegangsweg tot het industrieterrein. Het object is gelegen op zeer korte afstand van de Rijksweg A-27. Binnen enkele minuten zijn de knooppunten Gorinchem (A-27/A-15) en knooppunt Hooipolder (A-27/A-59) te bereiken.

De showroom maakt onderdeel uit van een groter object waarin onder andere een Chinees restaurant, dansschool, zitmeubelzaak en een horeca-/afhaalzaak zijn gevestigd.

KADASTER
Werkendam - S - 2229 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 55,-/m2/jaar

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden met een minimum van 2%. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.590 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.590 m²
Breedte gevel
13 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijksstraatweg 69

€ 55 /m²/jaar