Galigastraat 14 8601 CP Sneek

€ 99 /m²/jaar

Omschrijving

Ruim winkelpand op uitstekende zichtlocatie middenin het winkelhart van Sneek. De Galigastraat verbindt het centrum met 2 grote parkeerterreinen en het station. De ideale plaats voor volumegoederen en consumenten die gericht hun aankopen doen. Op loopafstand kan men de hele dag voor 2€ op het Veemarktterrein staan. Onderzoek heeft aangetoond dat de Galigapromenade de drukste aanlooproute is naar het centrum. De straat is, in samenwerking met de gemeente, in 2018 geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe bestrating

Het pand heeft circa 276 m² BVO. De frontbreedte van de winkel is 7m¹. De bevoorrading is ook mogelijk via de achterzijde van het pand. De gezellige Galigapromenade heeft veel variatie in winkels. Van speciaalzaken in kleding, sieraden, gezondheid, biologische groenten, vis, vlees, snoep, banket en chocolaterie en verzekeringen.
In de directe omgeving van het Gemeentehuis, Theater Sneek, Martinikerk, Rabobank, horeca én de bioscoop. Een toplocatie tijdens swinging Sneek, Culinair Sneek en de Sneekweek.

In 1980 is het pand grotendeels herbouwd en voorzien van een verdieping, kelder en bergzolder. In de kelder van 9 x 3 m. is ruimte voor 30 m¹ magazijnstelling. Ideaal voor ondernemers met een webshop of opslag van seizoensartikelen.

INDELING: Bedrijfsruimte totaal BVO ca. 276 m² en een bergzolder van 20 m².
Begane grond ca. 215 m²: Winkelruimte met toegang kelder ca. 27 m², voorzien van tegelvloer en systeemplafond, aluminium pui met een frontbreedte van 7 m¹, meterkast.
Winkel max. ca. 187 m²: (Inclusief kantoor ca. 18 m²) Aansluitend; keuken, WC met hangtoilet en urinoir, magazijn 20 m² met tegelvloer en achterdeur naar de Wijnkanstraat. Hierlangs is de aanvoer van pallets mogelijk.
De kelder (27 m²) heeft hier een extra ingang van slechts 4 treden.
Verdieping/entresol: ca. 34 m² in gebruik als magazijn voorzien van kunststofkozijnen.
Deze is ook geschikt als kantoor of kantine.

VOORZIENINGEN:
- Algemeen: het gehele pand is aangesloten op de netwerken van gas, water, elektra, telefoon, alsmede op de openbare riolering.
- Verwarming: Door een luchtverwarmingspomp/airco ondersteund door heteluchtverwarming.
- Verlichting: TL inbouwverlichting in systeemplafond.
- Rolluiken: De etalage en entree zijn voorzien van apart bedienbare rolluiken. Deze zijn achter de voorgevel geplaatst om het straatbeeld niet te ontsieren.
- Energiecertificaat-A is aanwezig

GEBRUIK:
Voor de 3e keer in 100 jaar is het pand beschikbaar. Een unieke en betaalbare kans op een pand van deze grootte.
Tot voor kort waren in de drukke en gezellige Galigapromenade alle winkelruimtes goed bezet door enthousiaste ondernemers, die tot ver na hun 65ste met veel plezier hun winkel runden. Een aantal is nu met pensioen en zo krijgen nieuwe ondernemers de kans om een mooie start te maken in deze drukbezochte winkelstraat.

BESTEMMING:
De bestemming is detailhandel.

KADASTRAAL:
Gemeente Sneek, sectie B, nummer 4985, groot 235 m²

VOORWAARDEN VERHUUR: Opleveringsniveau:
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Overige zaken die niet tot het casco behoren, zullen door verhuurder om niet ter beschikking gesteld worden aan huurder
Overeenkomst: Huurovereenkomst laatste model ROZ Winkelruimte
Huurbetaling: per maand vooruit
BTW: van toepassing
Huurperiode: 5 + 5 jaar (afwijkende perioden in overleg en klimhuur is mogelijk)
Na afloop huurcontract is overname van het pand bespreekbaar.
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met BTW
Huurverhoging: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens.
Aanvaarding: in overleg

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Onderdeel van een huurovereenkomst is het stellen van een bankgarantie/waarborgsom door huurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 99 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
276 m²
Verkoopvloeroppervlakte
187 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
235 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Galigastraat 14

€ 99 /m²/jaar