Burg Grothestraat 7 Rechts 3761 CJ Soest

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Soest, representatieve winkelruimte met in totaal bruto 163 m² beschikbaar.
De begane grond heeft een frontbreedte circa 6,5 meter en een vrije hoogte van 2.7 meter. Niveauverschil op begane grond aanwezig en souterrain aanwezig.

Locatie
Het pand ligt aan in het centrum van Soest. In de directe nabijheid bevinden zich bekende winkelketens zoals Blokker, Van Haren, Kruidvat, HEMA en Intertoys en ook bekende supermarkten zoals Albert Heijn en Ekoplaza. Daarnaast is ander winkelaanbod hier ook ruim vertegenwoordigd, te denken valt dan aan kledingzaken, juweliers, schoenenzaken, mobiele telefoonwinkels enz. Bovendien is er elke donderdagochtend in de straat de wekelijkse markt.

Het pand is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto, fiets en lopend. Tevens ligt het op loopafstand van het busstation en NS- station Soestdijk. Vanaf dit station is er een directe verbinding met Utrecht Centraal en Baarn.

Huurprijs
Per maand € 1.500,- excl. BTW;
Per jaar € 18.000,- excl. BTW;
huurder dient zelf zorg te dragen voor afsluiten nutsvoorzieningen

Vloeroppervlakte
Bruto vloeroppervlak 163 m²
Vrij vloeroppervlak 136 m²

Winkelruimte
Bruto vloeroppervlak 100 m²
Vrij vloeroppervlak 84 m²

Souterrain / kelder
Bruto vloeroppervlak 63 m²
Vrij vloeroppervlak 52 m²

Bestemming
Winkelruimte , uitvoerige informatie inzake gebruiksmogelijkheden is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente dan wel de website.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt schoon en ontruimd en in overleg opgeleverd;

Parkeren
Blauwe zone, parkeren middels parkeerschijf.

Btw clausule
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van energie en water, alsmede de communicatieve diensten.

Huurperiode
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

Opzegging
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

Aanvaarding
In overleg

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

Bijzondere bepalingen
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Voorbehoud
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Metrage
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
163 m²
Verkoopvloeroppervlakte
84 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burg Grothestraat 7 Rechts

€ 1.500 /mnd