van Weedestraat 90 3761 CH Soest

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Unieke A1 en zicht locatie winkelruimte van in totaal 115 m² beschikbaar in het winkelgebied van Soest.

LOCATIE
De winkel ligt aan de onlangs compleet vernieuwde Van Weedestraat. Hier bevindt zich het grootste winkelgebied in Soest. In de directe nabijheid bevinden zich bekende winkelketens zoals Blokker, Van Haren, Kruidvat, HEMA en Intertoys en ook bekende supermarkten zoals Lidl, Albert Heijn en Ekoplaza. Daarnaast is ander winkelaanbod hier ook ruim vertegenwoordigd, te denken valt dan aan kledingzaken, juweliers, schoenenzaken, mobiele telefoonwinkels enz. Bovendien is er elke donderdagochtend in de straat de wekelijkse markt.

De winkel is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto, fiets en lopend. Tevens ligt het op loopafstand van het busstation en NS- station Soestdijk. Vanaf dit station is er een directe verbinding met Utrecht Centraal en Baarn.

OPPERVLAKTE
VVO totaal 115 m²

BESTEMMING
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. detailhandel, met uitzondering van supermarkten;
b. dienstverlening met overwegend een baliefunctie, zoals reisbureaus, bankfilialen, makelaarskantoren, videotheken, kap- en schoonheidssalons, schoenmakers;
c. wonen op de verdieping;
met de daarbij behorende:
d. parkeervoorzieningen met bijbehorende ontsluitingsverhardingen;
e. overige voorzieningen, zoals terrassen, groenvoorzieningen, voetgangersgebieden, voet- en fietspaden en nutsvoorzieningen;
f. straatmeubilair en beeldende kunstwerken;
g. ter plaatse van de functieaanduiding 'supermarkt', een supermarkt;
h. ter plaatse van de functieaanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 1', horeca tot en met horecacategorie 1 van de Staat van horeca-activiteiten in bijlage 3;
i. ter plaatse van de functieaanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 2', horeca tot en met horecacategorie 1 t/m 2 van de Staat van horeca-activiteiten in bijlage 3;
j. ter plaatse van de bouwaanduiding 'onderdoorgang', een onderdoorgang;
k. ter plaatse van de bouwaanduiding 'specifieke bouwaanduiding - gemeentelijke monumenten', gemeentelijke monumenten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal leeg en ontruimd worden opgeleverd tevens heeft de ruimte eigen energieaansluitingen. Huurder zal direct contractant worden van de openbare nuts- en internetbedrijven en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURPRIJS
In overleg
Alle bedragen excl. BTW en overige gebruikslasten

PARKEREN
In de winkelstraat is het gratis openbaar parkeren in de blauwe zone. Er is tevens een groot parkeerterrein nabij de Albert Heijn en het NS-station.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Direct contact?
Majoor Makelaars (Edwin Majoor),

035-6036282
06-11870865

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten

Oppervlakte
129 m²
Verkoopvloeroppervlakte
115 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Weedestraat 90

Prijs n.o.t.k.